bitanesi
Hamiş Melek
bir haftaa izin aldık bakalımm cnmm ama ordada yazarımm annemlerin neti varrr bir haftaa yaa süperr şükürrrr
senin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden
bir haftaa izin aldık bakalımm cnmm ama ordada yazarımm annemlerin neti varrr bir haftaa yaa süperr şükürrrr
tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmmsenin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden
tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmm
pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahhyalnız mı gidiyosun canım ne zaman yol çıkcan
hayırlısıyla gidip gelirsin inş canım.pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahh
inşallah canım sen ordan göbekli dönersin ben de burda göbek büyütürüm ortada buluşuruz![]()
inşallah cnmm inşallahhhhhayırlısıyla gidip gelirsin inş canım.
[/QUOTE]- - - Updated - - -
AHHHH bende gidebilsem bi ANKARAYA çok özledim memleketimi
mevlanaa kuşumm napıonn nasılsınnn ben ankaraya gidiyomm inş pazartesiii günüü