Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar tahmini adet günlerinizi yazsanıza? Liste oluşturup takip edelim 🙂
Mesela ben en son 3 Haziran'da oldum. Tahminen 3-4 Temmuz gibi yeniden olurum. (inşallah olmam elbette ama) Benim yumurtlama dönemim hesaplarıma göre. O nedenle 2 günde bir çalışma yapıyorum. Bakalım Allah ne gösterecek?

canlarım arkadaşlarım nasılsınız..ben çok iyiyim çok şükür.kociş operasyondan sağ salim geldi 🙂 bende iyileştim.bebişimle 19. haftamız bitecek kısmetse 🙂 dualarım sizinle melekler...

gözün aydın canım çok zor eşinin işi allah yardımcınız olsun bebeiş büyümüş maşallah kızmıydı , hazırlıklara falan başladınızmı ?

Kızlar tahmini adet günlerinizi yazsanıza? Liste oluşturup takip edelim 🙂
Mesela ben en son 3 Haziran'da oldum. Tahminen 3-4 Temmuz gibi yeniden olurum. (inşallah olmam elbette ama) Benim yumurtlama dönemim hesaplarıma göre. O nedenle 2 günde bir çalışma yapıyorum. Bakalım Allah ne gösterecek?
Piff aylar birbirine girdi 3 Temmuz'da oldum. 3-4 Ağustos gibi yeniden olurum diyecektim 🙂

Bildiklerime dayanarak diyebilirim ki çok benzerlermiş. Göğüslerde şişlik ve ağrı, kasıkta batmalar filan. Ama hani o regl olurken rahmin aşağı inmişlik hissi var ya o olmuyormuş sanırım. Senin belirtilerin neler peki?

benim belirtilerim kasıklarımda ağrı karnım acayip ağrıyo gögüslerimde hassasiyet yorgunluk akıntım var ve içim bulanır gibi oluyorum.

Geri