Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gözün aydın canım çok zor eşinin işi allah yardımcınız olsun bebeiş büyümüş maşallah kızmıydı , hazırlıklara falan başladınızmı ?

canımm çok sağol.rabbim hepimizi korusun kocişlerimizide 🙂 bebiş büyüdü valla kıpır kıpır ultrasonda 😀 şimdilik kız eğer değişmezse.hazırlık yapmıyorum şuan canım.hani dünya hali bişi olur çok üzülürüm sonra..

Kızlar tahmini adet günlerinizi yazsanıza? Liste oluşturup takip edelim 🙂
Mesela ben en son 3 Haziran'da oldum. Tahminen 3-4 Temmuz gibi yeniden olurum. (inşallah olmam elbette ama) Benim yumurtlama dönemim hesaplarıma göre. O nedenle 2 günde bir çalışma yapıyorum. Bakalım Allah ne gösterecek?

benim 2 ağustos beklenen tarih🙂 gel ağustos geel

canımm çok sağol.rabbim hepimizi korusun kocişlerimizide 🙂 bebiş büyüdü valla kıpır kıpır ultrasonda 😀 şimdilik kız eğer değişmezse.hazırlık yapmıyorum şuan canım.hani dünya hali bişi olur çok üzülürüm sonra..

orası öyle tabi ama insan bişey görünce dayanamıyo, bende zaman geçirmek için bebek alışveriş sitelerine bakıyorum birsürü şey alasım geliyo 🙂 ama daha hiiiçç bişey yok bizde🙂 kötü şeyler düşünme canım inşallah sağ salim gelicek bebişiniz bak yarı yolu almışsınız artık

inşallah bakalım hayırlısı anca alışıyordur vücüt belki 🙂 artık teselli edeyim kendimi bakalım ordaki kız şüphel iilişkiden 15 gün sonra felan çıkar demişti herşeyi nasıl takip ediceğiz ki
Di mi yaa? Yumurtladığımız günü bile tahminen biliyoruz ve neredeyse 10 gün boyunca çalışma yapılıyor. Biz nereden bileceğiz ki hangisinde tuttuğunu. Keşke 2 gün sonra bunu anlayabilen bir sistem olsa 🙂

orası öyle tabi ama insan bişey görünce dayanamıyo, bende zaman geçirmek için bebek alışveriş sitelerine bakıyorum birsürü şey alasım geliyo 🙂 ama daha hiiiçç bişey yok bizde🙂 kötü şeyler düşünme canım inşallah sağ salim gelicek bebişiniz bak yarı yolu almışsınız artık

içim gidiyo bişiler gördüğümde ama diyorum az zaman daha geçsinde öyle alayım.nasıl şeker zıbınlar var valla 🙂 yolu yarıladık valla şaka gibi dün gibi hala.bi bakıcam günü gelmiş doğurmuşum 😀 rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda canımm

bensude biraz bekle istersen bu hafta sonuna kadar ya insanlarda acayip test yaparsın erken yapmazsın kan verirsin soru sorar artık karnımız şişince anlıcağız galiba 🙂

benim düzenli bir döngüm vardı normaldede 13 de olmam gerekiyordu netteki verilere göre 10-12-12-13

ama gelen giden yoktu test yaptım 13de direk negatif dedim aynı gün geçiştirdim sonra bugün gidip kan vereyim dedim ondada sonuç yok

bakalım elbek oluruz menopaza girmesiysem 🙂)

ay gerildim ister istemez birde telefonda öğrenince daha bir gergin oluyor insan 🙂

Geri