Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım sorma yaaa 1 hafta önce pembe akıntımm oldu ama yumurta çatlaması da olabilirr... adete daaha varr 36. günü beklicem bugün 25. günümmm.bu ay belertlere takılmadım.
kızlar bugün doktora gittim biraz da olsa içim rahatladı ...kan uyuşmazlığı var demiştim sizlere doktor stres olmamam için elinden geleni yaptı rahatlattı beni..doktorumdan çok memnunum..bebeğimin kollarını ve bacaklarını gördük..kalp atışını gördük yine..RABBİM BU GÜZEL GECEDE YÜREKTEN GELEREK ETTİĞİM DUAMI "BEBEK İSTEYEN HEREKESE NASİP ETSİN"KABUL EDER İNŞALLAH=)
kızlar bugün doktora gittim biraz da olsa içim rahatladı ...kan uyuşmazlığı var demiştim sizlere doktor stres olmamam için elinden geleni yaptı rahatlattı beni..doktorumdan çok memnunum..bebeğimin kollarını ve bacaklarını gördük..kalp atışını gördük yine..RABBİM BU GÜZEL GECEDE YÜREKTEN GELEREK ETTİĞİM DUAMI "BEBEK İSTEYEN HEREKESE NASİP ETSİN"KABUL EDER İNŞALLAH=)
Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina..cok guzel duygular rabbim insallah su mubarek gun dualarini kabul eder..sen kalp sesini duydunmu?? Yoksa tek gordunmu??
Slm kızlaar nasılsınız.
Oğluşum geldi çok şükür, buraya çok uğrayamasamda ilk istediğim dönemler hep burada geçmişti.
Rabbim hamileliği ve daha önemlisi oğlumun kokusunu bana nasip etti çok şükür.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek gece hürmetine nasip etsin.
Tüm çekilen acılara rağmen bebeğimin ilk doğduğunda ağlaması bile duygulandırdı beni.
Slm kızlaar nasılsınız.
Oğluşum geldi çok şükür, buraya çok uğrayamasamda ilk istediğim dönemler hep burada geçmişti.
Tüm çekilen acılara rağmen bebeğimin ilk doğduğunda ağlaması bile duygulandırdı beni.
Cnm gittim doktora yeni geldik eve bebegim 5.4mm kalp atisi vardi ama sesini duymak icin erken dedi doktor..birde idrarda enfeksiyon varmis hap ve fitil verdi onemli bisey olmadigini soyledi insallah 2hafta sonra tekrar gidicem cook guzeldi kalbi nasilda atiyordu🙂
- - - Updat
canım gözün aydın görmüşsün bebişini artık daha çok bağlanırsın miniğine🙂
Slm kızlaar nasılsınız.
Cnm gittim doktora yeni geldik eve bebegim 5.4mm kalp atisi vardi ama sesini duymak icin erken dedi doktor..birde idrarda enfeksiyon varmis hap ve fitil verdi onemli bisey olmadigini soyledi insallah 2hafta sonra tekrar gidicem cook guzeldi kalbi nasilda atiyordu🙂
- - - Updat
canım gözün aydın görmüşsün bebişini artık daha çok bağlanırsın miniğine🙂