Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevlana cım ben sadece gördüm duymadım=)))değişik bir duygu gerçektten de ..Rabbim isteyen herkese versin hamile kaldığımdan beri artık millete dua ediyrm herkes bu duyguyu tatsın ..10 gün sonra tekrar gideceğim..bakalım heyecanla bekliyorum ..doktorun sana neler dedi.

Nisanburak benim kendi doktorum tatilde haftaya gelecek esim dayanamadigi icin acile gittik doktor bakti ve hersey cok guzel duruyor dedi ilk once belki birsey gorunmez ama sansa bakalim iste dedi sonra sasirdi aaa bakin burda hemde kalbi atiyo bile dedi babasi bebegine bak burda fln dedi🙂 sonrada iltihap var diye hap yazdi onemli degilmis okadar..birde bu aralar karin agrisi olmasi cok normal rahim buyuyo dedi ve kanama olmadigi muddetce hic bir sorun olmiyacagini anlatti..insallah kalbinin sesinide duyariz🙂 haftaya kendi doktoruma gidicem tekrar cok sabirsizim resmen ozledim..

Nisanburak benim kendi doktorum tatilde haftaya gelecek esim dayanamadigi icin acile gittik doktor bakti ve hersey cok guzel duruyor dedi ilk once belki birsey gorunmez ama sansa bakalim iste dedi sonra sasirdi aaa bakin burda hemde kalbi atiyo bile dedi babasi bebegine bak burda fln dedi🙂 sonrada iltihap var diye hap yazdi onemli degilmis okadar..birde bu aralar karin agrisi olmasi cok normal rahim buyuyo dedi ve kanama olmadigi muddetce hic bir sorun olmiyacagini anlatti..insallah kalbinin sesinide duyariz🙂 haftaya kendi doktoruma gidicem tekrar cok sabirsizim resmen ozledim..
evet cnm ya özlüyor insan görmeyi=))banada doktor idrar da bakteri var az ama dedi 1 kullanımlık ilaç verdi 1 hafta sonra iç dedi...merak ediyorumm kime benziyor kız mı erkkek mi sağlıklı mı offf 7 ay var dahaaa =)))hayırlısıyla geçer zamanda bebeğimizi elimize alırızzz=)
kızlar regl tarihleri neden yazılmıyor liste halinde offff kim ilgilenyr =)

Slm kızlaar nasılsınız.
Oğluşum geldi çok şükür, buraya çok uğrayamasamda ilk istediğim dönemler hep burada geçmişti.
Rabbim hamileliği ve daha önemlisi oğlumun kokusunu bana nasip etti çok şükür.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek gece hürmetine nasip etsin.
Tüm çekilen acılara rağmen bebeğimin ilk doğduğunda ağlaması bile duygulandırdı beni.

canım hayırlı olsun, bebeğin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah 🙂 bizim için ettiğin dualara da çok teşekkürler dualarını eksik etme bizden...

Geri