Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm BERAcığım yazıları okumaktan cevap yazamadım cevap yazıcaktım bağlantı gitti derken bir türlü cevap yazamadım,kusuruma bakma,yoksa önemsemediğimden değil sakın yanlış anlama,slm nasılsın?
Kız Yonca maharetimi konuşturdum börekler açtın hee,way anam ne cevherler geziniyo bu sitede aslındada habarımız yok kız😀 bi tabakta bize yollayıversen bi makbule geçerki😀
Slm BERAcığım yazıları okumaktan cevap yazamadım cevap yazıcaktım bağlantı gitti derken bir türlü cevap yazamadım,kusuruma bakma,yoksa önemsemediğimden değil sakın yanlış anlama,slm nasılsın?
Bera sen akşam da online dın ama durumun hakkında bilgi olmadığı için bişey soramadım.Malum benim saatlerle sizinkiler pek tutmuyor;yine de takip etmeye çalışıyorum ama.
Çok şükür daha iyiyim artık neyseki çabuk atlattım yanlızca dikiş yerlerimde bazen çok hareketliliğimden kaynaklanana ağrılar oluyor neyseki onunda neden kaynaklandığını bildiğim için içim rahat bol bol geziyorum yüzüyorum derken stres atmaya çalışıyorum canım onun dışında bişey yok bende çalışmada yok zaten malum size bol harçlı tuğlalı ve bilümum yapı malzemeli aylar diliyorum😀
Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli uzun zamandır giremiyordum sanırım bebiş haberi yok inşallah ramazan hayırlı gelecek hepimize güzel haberler alıcaz ben geçen senede hamileliğimi ramazanın sonunda öğrenmiştim ...inşallah bu senede öle olur hepbirlikte...
SLm ELAcığım sanırsam herkez akşam yemeğinin başında kimsecikler yok bir ben varım bend ebulaşık yıkamaya kaçıcam sonrasındada kanalD de harika bir film var seni seviyorum diye günlerdir onu bekliyorum onu izlemeye geçicem arada bakarım sizlere 😀 hadi bende kaçdım canım
slm elacığım sanırsam herkez akşam yemeğinin başında kimsecikler yok bir ben varım bend ebulaşık yıkamaya kaçıcam sonrasındada kanald de harika bir film var seni seviyorum diye günlerdir onu bekliyorum onu izlemeye geçicem arada bakarım sizlere :d hadi bende kaçdım canım
slm cnm öncelikle çok geçmiş olsun sana bunaltma emi kendini zaman çabuk geçicek emin ol bende geçen sene 3 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü 6 ay bekledim şükür ki sen gebeliği fazla tatmadın inşallah hayırlısıyla tadarsın müthiş bir duygu tadı damağımda kaldı ve çok acı çektim şimdi ise beklemedeyim inşallah seninde çabuk geçer cnm filme gelince ben izlemiştim nefis bir film tavsiye ederim cnm öptüm