Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya inamıyorum herkez sahtekar olmuş walla,anam günlerdir bu günü bekledim şu filmi izlicem diye şimdide tam saati gelmiş filmi çarşambaya aldılar warmı böyle bir sahtekarlık çok sinirlendim sorma,neyse bende mekanımda olurum iyi oldu😀

Sen söyleyince ben de internetten kanal d yi açtım. 🙂 Malum burda çekmiyooo 😕 Ama film göremedim demek ondanmış 🙂

aslında bir bakıma seninki dahada güzel en azından hayal kırıklığına uğramıyosun vicudun yaşamıyo gebeliği inan ben her ay yaşıyodum okadar kötüydüki asla net olamıyodum çok şükür sen kesin konuşabiliyosun ve gebe kalınca hemen anlıcaksın bizim gibi yanılmadan sonra adet olunca okdar canı sıkılıyoki insanın anlatamam canım

Gülüm sıkma canını yaaa 🙁 Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Yaşın daha genç birinci de gelir ikinci de.Bence bebiş olsun diye yapılan cinsel ilişkiler ters tepiyor.Oluruna bırakmak en güzeli...

ıyıyım bende canım evet görüsemedık vallahı daha reglım bu aksam bıttı canım yarın baslıcaz çalışmalara artık hayırlısı tatlımya

Hmm..İnşallah bu ay sonu güzel haberlerini alırız yaaa 🙂 Senin hamile olduğunu duymayı inan çok istiyorum 🙂 Biz regl biter bitmez başlayamadık malum eşim istemedi ama sanırım ovulasyon döneminde bir kaç çalışma yaptık.Hayırlııs bakalım.Ayın 15 inde göreceğiz.Hoşşş belirti melirti yok bende 😀 Olacağını da sanmam...

Geri