yoncax
Hamiş Melek
ne yaparsınız?hosgeldın canım
ne yaparsınız?hosgeldın canım
AH ah vefakar sevgü pıtırcığı,paylaşımcı güzel insan,canımsın ohh rahat rahat 6 ayı bekleyebilirim öyleyse hem 6.ayın sonundaki etüt çalışmalarımı analiz edecek deneyiml, bir arkadaşın(ki bu deneyimli sen oluyorsun o zamana kadar allahın izniyle inşallah😀)paylaşımlarıyla güç kazanıcam ne mutlu bana😀canımya korkma sen hiç ben hamıle kalsamda gırıcem sıteye takıp edıcem yardımcı olurum dınlerım senı yeterkı ben o zamana kadar hamıs olayım Allah ın izni ile
AH ah vefakar sevgü pıtırcığı,paylaşımcı güzel insan,canımsın ohh rahat rahat 6 ayı bekleyebilirim öyleyse hem 6.ayın sonundaki etüt çalışmalarımı analiz edecek deneyiml, bir arkadaşın(ki bu deneyimli sen oluyorsun o zamana kadar allahın izniyle inşallah😀)paylaşımlarıyla güç kazanıcam ne mutlu bana😀
He genelde boş olurdu arkadaşım benimki nöbette bende yanlızım sardırcak adamda olmayınca ohhh sefam olsun netteyim şükür,aslında kanal d yamuk yapmasaydı bende olmayacaktım ama çarşambaya aldı şu yolunu dört gözle beklediğim sinema filmini şe...ler yaa çok sinirlendim zati:a037:aman iyi oldu aslında bak şi,mdi çene çalıyom burda😀hayret genelde boş olurdu burası bu saatlerde🙂
iyi canım ne yapayım,burası olmadan yapamıyorum artık bir yandan tv izliyorum birde buraya göz atayım dedim🙂ıyıyız sen ne yaparsın
amaaan kız o filmin tanıtımlarında fenalık geçiriyordum ben.moral bozucu bişeye benziyordu o.izlemeyecektim zaten.hiç üzülüp moral bozmaya niyetim yoktu.He genelde boş olurdu arkadaşım benimki nöbette bende yanlızım sardırcak adamda olmayınca ohhh sefam olsun netteyim şükür,aslında kanal d yamuk yapmasaydı bende olmayacaktım ama çarşambaya aldı şu yolunu dört gözle beklediğim sinema filmini şe...ler yaa çok sinirlendim zati:a037:aman iyi oldu aslında bak şi,mdi çene çalıyom burda😀
Gııızzz dime öyle ben aşk insanıyım (sanki siz değilsiniz😀)o nidenle severüm öyle sevdüğünü yitürme filan fişmagen filmlerini hayaletede bayılırdım o sebepten ötürü,salya sümük heryanım sümüğümü çeke çeke izlemeyi😀amaaan kız o filmin tanıtımlarında fenalık geçiriyordum ben.moral bozucu bişeye benziyordu o.izlemeyecektim zaten.hiç üzülüp moral bozmaya niyetim yoktu.
olmamıı gı ,ha gayret başladık 2 gündür.bi berat kandili yapmayacaz çarşamba günü yani.o gün günahmış birliktelik.onun dışında tam gaz devam:fırtına:BU arada sen ne alemlerdesin gızzzz Yoncaa,yarmı exrtra çalışma,gayret çaba ve bilimum melek edinme etüt çalışması😀