Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gııızzz dime öyle ben aşk insanıyım (sanki siz değilsiniz😀)o nidenle severüm öyle sevdüğünü yitürme filan fişmagen filmlerini hayaletede bayılırdım o sebepten ötürü,salya sümük heryanım sümüğümü çeke çeke izlemeyi😀
kız gerçekten ama öyle filmlerden etkilenip farkında olmadan,filmi kendime uyarlayıp empati durumuna geliyorum oda beni üzüyor ve uzunca bir süre etkiliyor beni.
canım normalde mübarek günlerde eşle birlikte olmanın bir günahı yokmuş.ama berat kandili hariç.bu kandil diğerlerine göre farklıymış sanırım .ilişki yaşanmaması tavsiye ediliyor.
bende yeni evlendiğimde araştırmıştım.bilmiyordum mübarek gecelerde günah olur mu diye.sonra berat haric diğerlerinde nikahlı eşlerin birlikte olmasında bir sakınca yokmuş.internette de öyle yazıyor.
canım normalde mübarek günlerde eşle birlikte olmanın bir günahı yokmuş.ama berat kandili hariç.bu kandil diğerlerine göre farklıymış sanırım .ilişki yaşanmaması tavsiye ediliyor.
Wallamı gerçekten bende bilmiyordum,ahanda size internetin ne kadar yararlı olduğuna bir kanıt daha şimdi yonca olmasaydı biz nerden bilecektik günah olduğunu değilmi😀 seviyorum yaw ben burayııı doılayısıyla sizleride gençlik
kız gerçekten ama öyle filmlerden etkilenip farkında olmadan,filmi kendime uyarlayıp empati durumuna geliyorum oda beni üzüyor ve uzunca bir süre etkiliyor beni.
İyi bari sevindim tek manyak ben değilmişim😛(şaka hee sakın alınma ben böyle bazen densizlikler yaparım bunuda sizlerin samimiyetine dayanarak yapıyorum esasen,ama bazen alınan arkadaşlar olabiliyor aman haaa sizleri incitmek en son isteyeceğim şey olur sakın 🙂)
selzeh bu arada ben ogün oruç tutmak istiyorum Allah izin verirse.o geceyide ibadetle geçirmek istiyorum.o gece o yıl ölecek ve doğacak olan herkes listeye yazılacakmış Allah katında.yani ölecekler ve doğacaklar gece listede yerini alacaklarmış.ayrıca kayıplar yada edineceğimiz rızklar.kız belli mi olur bizim bebişler acaba o listeye girerlermi ki🙂