ah cnm karanfilcim üzülmedim desem yalan sölemiş olurum valla nasıl oldu yahu herşey yolunda gibi görünüyordu oysaki Allahtan hayırlısı diyelim artık ama sakına umudunu yitirme bu aralar bende üzülmek yerine tiyye alıyorum bu işi valla gülgeç diyecem ama..... Allah inş bir kez daha nasip etsin ve benim gibilere hadi bakalım cnm geçmiş olsun şimdilik kendine ii bak üzülme sakın oldumu byee cnm sağlıcakala kal..................................................................................................................................................
...........................................düşük yaptım...................................................................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
...........................................düşük yaptım...................................................................................................................................................................................................