Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben gördüm rüyamda carizmanın jelibonun ve benim yanımda kuzu vardı benim kuzuda pembe kurdele crizmada mavi kurdele jelidede mavi kurdele vardı:hhh:

ee süpermis:D:D
halam gecen kahve falina baktirmis, o kadinda oglun olacak diyomus
handanca ablada oglun olacak yakinda demisti.... kebab...yakinda hamile kalirim desenize:hhh:
tabi bunlar isin girgiri sakasi, hakkimizda hayirlisi kizlar 🙂

kıssss şaka değil gördüm yeminlee

Yok kisss fali falan diyorum ben :D:D
hayirlisi olsun 😀
ben regl tarihimi takip edem heyecan yaptim :zuha:

aşkımmmmmmmmmmmm bidenem inşallah hamilesindir inan en çok sevinenler arasında biri çekerim.... seni seviyom carizmatik meleğim.....:kızılötesi::kiss:

bende seni/sizi seviyorum canlarim, hayirlisi olmadi önümüzdeki yil artik (hani 1 ay kaldi ya ondan dedim :hhh:)
iyi dileklerin icin sagol güzelim...

merhaba kızlar ben bu ay çok rahatım sanki hiç çocuk düşünmüyomuş gibiyim zaten inanılmaz yoğun buara işlerim anladımki boşluktan da biraz fazla üzerine düşüyoruz ben geçen ay çıldıracaktım varmı yokmu diye bende aynen bu ay yumurtlama filan hiç hesaplamıyorum ocakta doktora gidicem tedavi filan neyse çokta takılmıyacağım artık nezaman kısmetse benim akrabam 13 sene bekledi en umutsuz anda kadım 39 yaşında hamile kaldı çok tatlı bir bebeği var yani kaderde varsa olucaktır biz kendimizi paralasakta rabbim nezaman isterse ozaman olacak öpüyorum sizleriiii byee:kızılötesi:

Katiliyorum rehber, annemin arkadasida 38 yasinda anne olmustu, 2 yil arayla 2 tane oglu oldu 15 yil olmamisti, allahin isi iste ya. Hayirlisini istemek lazim, hayirsiz olacaksa hic olmasin daha iyi zaten.
Bende yogunluktan takmiyorum, zaten baska birsürü kafami yoran isler var önce onu halledeyim bebisde olur insallah...🙂

allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlat nasib etsin..... İnşallah herkes kendi gönlüne göre evlat sahibi olur.... Önemli olan sabırla beklemek

ben gördüm rüyamda carizmanın jelibonun ve benim yanımda kuzu vardı benim kuzuda pembe kurdele crizmada mavi kurdele jelidede mavi kurdele vardı:hhh:

ilahi yahu 😀 kıs banada biri fal baktı yatmışın bekliyoısun dedi hamile olcan dedi güldüm oldu dedim😀 sende bölemi gördün kıs olursa dile benden ne dilersen kargoyla yollıcam sana ciddi bak

Geri