ben burdayım canım salak gibi daha adetim 3 4 gün varken test yaptım ve negatif çıktı elbette off niye erkenden yapıyorum böle kızıyorum kendime..şu kan testinin evde yapılanı olsaydı keşke ama o zamada kan falan kalmazdı hiçbirimizde..
ya tatlım ben bu hatayı birkez yaptım adetim normalde hiç gecikmez birkeresinde 1gün geçti diye hemen kan testi yaptırmıştım ve negatifti çok ağlamıştım halbuki salak kafam şubat 28 çektiği için hesaplarım yanlıştı günümde hatta erken olmuştum heyecandan hesaplar falan tuz buz olmuştu kafamda...bu sebeple kendi kendime söz verdim bir daha asla adetim en az 1hafta geçmeden kan tesi yaptırmıcam🙁eşimide çok üzmüştüm.canım adetin en az 3,4 gün gecmeden idrar testi cıkmazzzzz moralini bozma yarın bence gıt kan testı yaptır hemde rahatlarsın suan negatif çıktığı için üzülebılırsın ama bendede 2 gun kala yaptım cıkmadı üzerinden ıkı gun gectı yaptım cıktı,anlamadım gıtttı yaaaaaaaa
ya tatlım ben bu hatayı birkez yaptım adetim normalde hiç gecikmez birkeresinde 1gün geçti diye hemen kan testi yaptırmıştım ve negatifti çok ağlamıştım halbuki salak kafam şubat 28 çektiği için hesaplarım yanlıştı günümde hatta erken olmuştum heyecandan hesaplar falan tuz buz olmuştu kafamda...bu sebeple kendi kendime söz verdim bir daha asla adetim en az 1hafta geçmeden kan tesi yaptırmıcam🙁eşimide çok üzmüştüm.
cnm sadece yumurtAMA GÜNLERİMİ TAKİB ETTİM OKADAR...2. ayda da geldiiözgecim senin hamile kalma başarın nasıl oldu?kaç aydan sonra ve ayak dikmeler yumurt takibi falan yaptınmı biraz anlatsana..