Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben de solgarın folik asitini alıyorum,biraz pahalı ama,bu da bitkisel,mide bulantısı da yapmıyor.
aaa onu yeni duydum canım yaa ben bu bebk resimli olanı kullanıyom calsiyum ve d vitamini de var die içinde.süt içmeyi çok severim ama d vitamini pek alamıyom kapalıyım ve güneşle pek temasım olmuyo ayrıca tok karna içiyorum o yüzden mide bulantısı dayapmıyo.günde 2 tane alıyom senin aldığın nası bişi.bu arada senin yazdıklarında hamillelik belirtilerine benziyocanm hayırlısı olsun

kızlar doktor banada verdi folbiol folik asit eksikliğindende bebek olmayabiliyormuş..
doğrudur canım yaa özellikle yeşlilliklerle arası ii olmayanlar için ii bi vitamin ayrıca fazlası zaten idrarla atılıyormuş yani bi zararı yok die söledi doktor.özellikle kırmızı mercimekte brokolide ve yeşil yapraklı bitkilerde varmış🙂

nurcum beni de eczacı yönlendirdi,bunu kullanın bence dedi,kimyasal değil bitkisel,ben zaten daha önceden solgarın kapsamlı bir vitaminini alıyordum,ordan biliyorum,iyidir.sonra geldim nette de araştırdım bazı doktorlar onu öneriyormuş.içim rahatladı,benim hamile arkadaşım seninkinden kullanıyordu,bi de bazı kapsamlı vitaminlerin içinde zaten folik asit var,mesela ben aldığımı bilmiyordum multi vitaminimin içine bi baktım,400 folik asit var,bilmeden alıyomuşum yani,ama günde iki kez çok değil mi cnm,sen zaten üç aydır kullanıyormuşsun,hiç kullanmazsan hamile kalınca üç doz veriyorlar.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040:
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
hazal3......................3 agustos

Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

Geri