yok canım benim ama sakın aç karnına içme çok fena mide bulantısı yapıyo🙂anladım canım sağol bende yanlış ilaçmı aldım diye düşünüyodum
aaa onu yeni duydum canım yaa ben bu bebk resimli olanı kullanıyom calsiyum ve d vitamini de var die içinde.süt içmeyi çok severim ama d vitamini pek alamıyom kapalıyım ve güneşle pek temasım olmuyo ayrıca tok karna içiyorum o yüzden mide bulantısı dayapmıyo.günde 2 tane alıyom senin aldığın nası bişi.bu arada senin yazdıklarında hamillelik belirtilerine benziyocanm hayırlısı olsunkızlar ben de solgarın folik asitini alıyorum,biraz pahalı ama,bu da bitkisel,mide bulantısı da yapmıyor.
doğrudur canım yaa özellikle yeşlilliklerle arası ii olmayanlar için ii bi vitamin ayrıca fazlası zaten idrarla atılıyormuş yani bi zararı yok die söledi doktor.özellikle kırmızı mercimekte brokolide ve yeşil yapraklı bitkilerde varmış🙂kızlar doktor banada verdi folbiol folik asit eksikliğindende bebek olmayabiliyormuş..
dr akşam tok dedi eczacıda sabah tok dedi bende akşamları süt içtiğim için üst üste olmasın dedim kahvaltı sonrası alıyorum günde bir tane 5 mg benimki bu arada dün unuttum içmeyi sorun olurmu?yok canım benim ama sakın aç karnına içme çok fena mide bulantısı yapıyo🙂
bişi olmaz canım ama düzenli almaya çalış sürekli yanında taşı bebişin için🙂dr akşam tok dedi eczacıda sabah tok dedi bende akşamları süt içtiğim için üst üste olmasın dedim kahvaltı sonrası alıyorum günde bir tane 5 mg benimki bu arada dün unuttum içmeyi sorun olurmu?
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
ben sebze manyağıyım ama demekki yeterli gelmemiş🙂doğrudur canım yaa özellikle yeşlilliklerle arası ii olmayanlar için ii bi vitamin ayrıca fazlası zaten idrarla atılıyormuş yani bi zararı yok die söledi doktor.özellikle kırmızı mercimekte brokolide ve yeşil yapraklı bitkilerde varmış🙂