umutsuz_reyhan
Hamiş Melek
evet canım 14 gün geçti 🙂 bekliyoreum cnm serumun etkisinin geçmesini bekliyorummcanım şimdi senin hamilelik ne oldu?testler filan?bildiğim kadarıyla 14 temmuzmuş adet.tam 14 gün geçti adetten ne olcak şimdi?
evet canım 14 gün geçti 🙂 bekliyoreum cnm serumun etkisinin geçmesini bekliyorummcanım şimdi senin hamilelik ne oldu?testler filan?bildiğim kadarıyla 14 temmuzmuş adet.tam 14 gün geçti adetten ne olcak şimdi?
günaydın fatoşcum ,belirtilerin ne alemde canım?
fatosss hadi bakalım...Güzel haber gelecek bu ay galiba senden.Bana öyle geliyor..Hadi Hayırlısı canım🙂))Nasılsınız bakalım kızlarrrr bugün kasık ağrılarım hafifledi akşam çok ağırdı sabah kadar ama şuan fazla bişey yok ama kalan yerlerim belim sırtım bacaklarım ağrıyo yani.vede göğüslerim kaşınıyo ve acıyo okadr.sizde neler var neler yok ?
canının turşu çekmesi ilginç tabi,bakalım hayırlısı.ben kısmetse cumartesi başlayacağım canım ama şimdiden,kendimi ve kocişi beslemeye başladım🙂kendim arısütü,bal,polen karışımı yiyorum,kocişe sabah akşam keçi boynuzu pekmezi.evet canım 2 ağustos bekliyorum bakalım göğüslerim acıyo biraz( adetten öncede acır ) kasıklarıma kramp giriyo arada ve ağrıyo önceki gün canım turşu çekti nedndir bilmem ümitlenmek istemiyorum ama üzülüyorum sonra senin bittimi adetin başladın mı çalışmalara

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

hayırlısı arkadaşım yaa,inşallah hayırlı haberler alcazevet canım 14 gün geçti 🙂 bekliyoreum cnm serumun etkisinin geçmesini bekliyorumm![]()
hayırlısı bakalım benim malum tahmin çıkacakmıgünaydın hayatım napıyım ya ağrılarla boğuşuyoruz işte belim kopuyo yine mide yanıyo ekşiyo afedersiniz cırcır olmuşum valla böyle gidiyoz işte be canım ne olduğunu anlamadın ya sen nasılsınn
ben iyiyim canım ya cumartesi başlıcaz çalışmalara kısmetse🙂kizlar su emzikleri kim koymus cok guzel olmus ya ay bu tablo nekadar guzel oldu regli olan arkadaslar uzulmeyin bakin su tablomuza nekadar guzel regli oldunuzmu hemen yeni regli tarihini yazinki yeni ayada yeni umutla bekliyelim hep beraber morelinizi asla bozmayin kizlar hersey rabbimin elinde o diledigini guldurur diledigini aglatir ama biz aglamiyalim yeni aya yeni umutla bakalim hersey gonlunuzce olsaun kizlar allah yardimcimiz olsun.
duaların için se çok sağol canımm allah hepimizin yardımcısı olsunn