canım sağol ya iyi diyelim iyi olalım.4 buçuk gibi bi uyudum yeni uyandım.çoook halsizim.sen nasılsın?
selam kızlar,kuaförden döndüm.oh be rahatladım valla.elim yüzüm açıldı.ne fecimişim:meri:şimdide börek yaptım fırına attım.kocamın kalbine giden yol midesinden geçsin diye:f060:[/QUhoşgeldin canım.oohhh maşallah ellerine sağlık.ne şanslı kocalar var yahu.
hoş geldın canımselam kızlar,kuaförden döndüm.oh be rahatladım valla.elim yüzüm açıldı.ne fecimişim:meri:şimdide börek yaptım fırına attım.kocamın kalbine giden yol midesinden geçsin diye:f060:
ee kocişleri iyi beslemek lazım malumselam kızlar,kuaförden döndüm.oh be rahatladım valla.elim yüzüm açıldı.ne fecimişim:meri:şimdide börek yaptım fırına attım.kocamın kalbine giden yol midesinden geçsin diye:f060:[/QUhoşgeldin canım.oohhh maşallah ellerine sağlık.ne şanslı kocalar var yahu.![]()
ayy ütü dedin benimde aklıma geldi ütü vardı.neyse canım şimdi istemiyo öyle sıcak varki burada.biraz serinlesinde bari.günaydın canım ozaman sana bende iiiyim iste azcık ütü yapıyorum azcık buraayı takıp edıyorum canım öyle
hoş geldın canım[/QUOT
nasılsınız bakalım?
besleyin besleyin maşallah.canım dün akşam rüyamda hamile bi arkadaşıma telefon açıyorum konuşuyoruz sonrada mide bulantılarının ne zaman başladığını soruyorum.onunda o kadar midesi bulanıyorki bana cevap veremiyor.bunu nasıl tabir edersin.ee kocişleri iyi beslemek lazım malum![]()
ayy ütü dedin benimde aklıma geldi ütü vardı.neyse canım şimdi istemiyo öyle sıcak varki burada.biraz serinlesinde bari.
canım hayırlara çıksın,eğer arkadaşın gerçekten hamile ise onunla haberleşeceğine delâlet.eğer arkadaşın hamile degılse,onun sıkıntıda olduğunu gösteriyor.ve mide bulantısında konuşamaması da onun zor durumda kalıp sana karşı mahcup olacağına yada senden zorlanarak birşeyler saklayacağına delâlettir.besleyin besleyin maşallah.canım dün akşam rüyamda hamile bi arkadaşıma telefon açıyorum konuşuyoruz sonrada mide bulantılarının ne zaman başladığını soruyorum.onunda o kadar midesi bulanıyorki bana cevap veremiyor.bunu nasıl tabir edersin.