akıntım beyaz ve kaygan şekilde devam ediyo canım ama öyle çok fazla değil çamaşırımd oluyo biraz.hayırlısı bakalım bu ay çok rahatım dinlemiyorum öyle kendimi diğer aylardaki gibi.sadece gece korktum biraz bi ara uyandım kasıklarıma resmen kramp girmişti hiç geçmicek sandım anlatamam sonra wcye gittim çok şükür geçti.hayırlısı olsun herşeyin canım sen nasılsın nası gidiyo hamişlikMerhaba nur iyimisin bir ara akıntın vardı geçti sanırım belirtiler varmı sende
canım benim herşeyin hayırlısı,burda çok zaman geçiriyorum ondan değişik bir rüya gördüm sanırım.hayırlısı yinede🙂Hayırlısı olsun hakkımda ama tek sanırım öyle gözüküyodu bu arada çok şükür biraz biraz alıştı bide hayırlısıyla kızı olursa daha iyi hisseder herhalde kendini.Belkide senin ikizlerin olur arkadaşım bellimi olur.![]()
bomba gibiyim:kapiş:sen nasılsın?günaydın canım nasılsın
Canım hiçbirşey istemiyor midem bulanıyor peynir yemeye çalışıyorum bastırsın diye, ençok sevdiğim vazgeçilmez tatlılar cezbetmiyor artık beni.....:f060:eski iştahım şimdilik yok arkadaşım.nasılsınız bakalım
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

Şimdilik çok şükür iyiyim mide bulantım gitti diye yakınıyodum ya ama oda kesilirse hamilelik iyiye gitmiyo diye bildiğim için diyordum şimdi bulantının alası var cnm ya.akıntım beyaz ve kaygan şekilde devam ediyo canım ama öyle çok fazla değil çamaşırımd oluyo biraz.hayırlısı bakalım bu ay çok rahatım dinlemiyorum öyle kendimi diğer aylardaki gibi.sadece gece korktum biraz bi ara uyandım kasıklarıma resmen kramp girmişti hiç geçmicek sandım anlatamam sonra wcye gittim çok şükür geçti.hayırlısı olsun herşeyin canım sen nasılsın nası gidiyo hamişlik
tşk ii olmaya çalışıyorum cnm yaa ... sen nasılsın.. evet yahh 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor 🙂 hemen doluveriyor 🙂 :fırtına:Nasılsın umutsuz Reyhan, iki gündür giremedim ama yazılanları okudum hemen birikiyo maşallah.
bomba gibiyim:kapiş:sen nasılsın?