Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım iyi gidiyor herşey ama henüz belirti yok hafif akıntım başaldı benim bu aralar yumurtlamam lazım:minik:

sanırım bu önümdeki 3 gün çok önemli bizim için
canım benim hafiften yumurtlama belirtisi başladı gerçi cumartesi tam günü ama.hafif akıntı ve hafif sol yumurtalık yanması başladı.işin ilginç tarafı ben evlenmeden ve evlendikten sonra korunurken neden bu yumurtlama belirtilerini hissetmiyordum anlamadım.yada bilmediğim için o zamanlar.oluyodu fakat ben hissetmiyordum.şu an çok bariz.hayırlısı bakalım.

listeden baktım adetinede yakın mı diye sanırım yeni adet olmuşun.hamişlikten degıl o zaman.demek fena üşütmüşün.çalışmalardan sonra duş alıp yatıyoz ya o zaman üşüttün heralde.

ben bu aralar açık uyuyorum sürekli terlediğimden ondan sanırım cnm ya bir hamilelik geçirdim hiç midem bulanmadı iki gündür diyorum allah sabırlık versin nasıl yaşıyolar bu bulantıyla hamile olanalr diye valla çok zormuş yaaa

ben bu aralar açık uyuyorum sürekli terlediğimden ondan sanırım cnm ya bir hamilelik geçirdim hiç midem bulanmadı iki gündür diyorum allah sabırlık versin nasıl yaşıyolar bu bulantıyla hamile olanalr diye valla çok zormuş yaaa
kız öyle deme kız,hamile olunca ne yapıp edip dayanırız mide bulantısına.yeterki hayırlısı ile olsak keşke:esra:

canım benim hafiften yumurtlama belirtisi başladı gerçi cumartesi tam günü ama.hafif akıntı ve hafif sol yumurtalık yanması başladı.işin ilginç tarafı ben evlenmeden ve evlendikten sonra korunurken neden bu yumurtlama belirtilerini hissetmiyordum anlamadım.yada bilmediğim için o zamanlar.oluyodu fakat ben hissetmiyordum.şu an çok bariz.hayırlısı bakalım.

ya sorma aynısını bende düşünüyorum evlenmemiş arkadaşlarıma sorcam bakalım onlar hissediyor mu bunu onlarında çatlıyordur herhalde dimi??
bende henüz akıntı dışında belirti yok canım bide bi rüya gördüm dün sorcaktım sana ama göremedim seni
birini takip ediyordum bi genci sonra türbe mezarlık gibi bi yere girdi bende arkasından girdim beni öpmeye falan başladı:stop:
sonra bende ona bağırıp kaçtım gittim ama sevgilimmiş galiba işte sen sadece bunumu düşünüyosun falan deyip kızıyorum garip bi rüyaydı dün gecede bi kız şişeyi kırıp bi adamı öldürdü gözümün önünde
yorumlayabilirsen sevinirim canım

kız öyle deme kız,hamile olunca ne yapıp edip dayanırız mide bulantısına.yeterki hayırlısı ile olsak keşke:esra:

orasıda öle tabi yoncacım ama midenin bulanmamasıda çok güzel ben üç ayda 5 kilo almıştım 🙁 ama nasıl yiyodum biliyomusun yemek yaparken soğnla salçayı kavururuz ya ben onu ekmeğin içine koyup yerdim hamileler onun kokusuna bile gelemiyoken herkez bana maşallah derdi aynı anda hamile kalan arkadaşlarım özenirdi bana ama sonra kaybettim bebeği sonradan okuyunca bol bol aslında bide bulantılarının sağlıklı bir bebeğin olduğuna işaretmiş bizim için kötü ama tıp için iyi doktorumda her gitmemde sorardı başlamadımı hala mide bulantısı diye... ama annemde üç çocuğundada hiç bidesi bulanmamış ve oda ilk bebeğini kaybetmiş nasıl istatislik ama 🙂

Geri