vahidem geçmiş olsun dişinin ağrısı geçtimi canım
saolasın canım benim bugün daha iyiyim ağrı kesici aldım ama iş çıkışı gidicem dişçiye bi göstericem
vahidem geçmiş olsun dişinin ağrısı geçtimi canım
iyiyiz canım sen nasılsın?nasıl gidiyor çalışmalar ve de yumurtlama belirtilerin başladı mı?merhaba kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın?nasıl gidiyor çalışmalar ve de yumurtlama belirtilerin başladı mı?
canım benim hafiften yumurtlama belirtisi başladı gerçi cumartesi tam günü ama.hafif akıntı ve hafif sol yumurtalık yanması başladı.işin ilginç tarafı ben evlenmeden ve evlendikten sonra korunurken neden bu yumurtlama belirtilerini hissetmiyordum anlamadım.yada bilmediğim için o zamanlar.oluyodu fakat ben hissetmiyordum.şu an çok bariz.hayırlısı bakalım.iyiyim canım iyi gidiyor herşey ama henüz belirti yok hafif akıntım başaldı benim bu aralar yumurtlamam lazım:minik:
sanırım bu önümdeki 3 gün çok önemli bizim için
listeden baktım adetinede yakın mı diye sanırım yeni adet olmuşun.hamişlikten degıl o zaman.demek fena üşütmüşün.çalışmalardan sonra duş alıp yatıyoz ya o zaman üşüttün heralde.
kız öyle deme kız,hamile olunca ne yapıp edip dayanırız mide bulantısına.yeterki hayırlısı ile olsak keşke:esra:ben bu aralar açık uyuyorum sürekli terlediğimden ondan sanırım cnm ya bir hamilelik geçirdim hiç midem bulanmadı iki gündür diyorum allah sabırlık versin nasıl yaşıyolar bu bulantıyla hamile olanalr diye valla çok zormuş yaaa
canım benim hafiften yumurtlama belirtisi başladı gerçi cumartesi tam günü ama.hafif akıntı ve hafif sol yumurtalık yanması başladı.işin ilginç tarafı ben evlenmeden ve evlendikten sonra korunurken neden bu yumurtlama belirtilerini hissetmiyordum anlamadım.yada bilmediğim için o zamanlar.oluyodu fakat ben hissetmiyordum.şu an çok bariz.hayırlısı bakalım.

kız öyle deme kız,hamile olunca ne yapıp edip dayanırız mide bulantısına.yeterki hayırlısı ile olsak keşke:esra: