Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar hepinize merhaba.hergün ilk fırsatta sitede hamile haberi varmı diye bakıyorum....sanırım ayın 8 .de bir haberizim var inşallah hamile haberi alırız.arkadaşlar benim adetime bir hafta var.sarı ve koyu bir akıntı var bende.daha önceki aylarda dikkat etmediğim bir olay.artık herşey yanıltır oldu beni.insan beyni enteresan oyunlar oynuyor insana,acaba bu akıntının bir sebebi varmıdır.göğüslerim bir şişti bir sızladı sonra durdu,sivilcelerim bir azdı bir durdu,karnım ağrıyo🙂))işte böle.sizdede akıntı olurmu adet öncesi bilen varmı

nur85 canim merhaba amin insallah hayirlisiyla saglikli sihatli bebislere sahip oluruz hepimiz en son 30 temmuz da hasta oldum 30 agustos ta olmazsam mutlu son olur.

boyalıkuş naber canım daha doktora gitmemişsin gittiğinde bebişinn kalp atışlarınıda duyucaksın inş ilk kontrolün olcak dimi canmnım hiç görünmedin daha

canim saolasin iyiyim. evet insallah duyucaz kalp atislarini.. okuduklarima göre 10. haftada baya baya insana benziyormus onu da görücez insallah, kollar bacaklar falan allahim insallah her sey yolundadir... doktordan gelir gelmez sizinle paylasirim cnm. Senden ne var ne yok?

canım ben de kalkıp yemek yapıcam şimdi.bol protein ihtiva eden yeşil mercimek yapıcam tavsiye ederim.çok faydalı.bu arada özel mesajı aldın mı haber vermedin daha?
aldım canım benim tekrar ssağol ayy bende yapıyım yaa yeşil mercimek var biraz
evt et yerine süper bi protein deposu bide yanına yoğurtlu makarna artı salata ii olur mu🙂

aldım canım benim tekrar ssağol ayy bende yapıyım yaa yeşil mercimek var biraz
evt et yerine süper bi protein deposu bide yanına yoğurtlu makarna artı salata ii olur mu🙂
üfff süper ağzım sulandı şimdiden aynen.kalkıp bende yapayım.bu arada yeşil mercimeğin suyunu dökmeden yapıyorum ben vitamini gitmesin diye.dökünce gidiyor çünkü.ayrıca haşlama yapmıyorum.yemeği kendi içinde haşlanıyor zaten aklında olsun canım🙂

canim saolasin iyiyim. evet insallah duyucaz kalp atislarini.. okuduklarima göre 10. haftada baya baya insana benziyormus onu da görücez insallah, kollar bacaklar falan allahim insallah her sey yolundadir... doktordan gelir gelmez sizinle paylasirim cnm. Senden ne var ne yok?
neolsun cnanım benm çok şükür devam aynen bizden dualarını eksik etme hamileleirn duası daha makbul olurmuş inş.inş hiç bi sorun olmadan bebişini görürsün belkide cinsiyeti bile bellidir.benimde öçalışma günlerim bitti artık bekleyişteyim duanı eksiketme cnm

ay ne güzel sımdı sen kalp seslerınıde duyacaksın bebişin hiç merak etme annesı bebegın ıyıdır sanada kalp seslerını duyuracaktır

üfff süper ağzım sulandı şimdiden aynen.kalkıp bende yapayım.bu arada yeşil mercimeğin suyunu dökmeden yapıyorum ben vitamini gitmesin diye.dökünce gidiyor çünkü.ayrıca haşlama yapmıyorum.yemeği kendi içinde haşlanıyor zaten aklında olsun canım🙂
ayyy en sevdiğim muhabbetlerden biridir yemek muhabbeti kızlar bildiğimiz tarifleri paylaşalım burda yaww.bu arada canım bende suyunu dökmüyom diğer çorbalar gibi ama suyu daha az olacak şekilde yapıyom.önce soğanı kavuruyorum sonra şalçayı ve mercimekleri eklşliyorum sonrada çok olmayacak şekilde suyunu koyuyorum sıcak ama suyu az katıyorum hafif koyu kıvamlı olması içn senin tarif nasıll

Geri