Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

vahidem merhaba.canım profesyonel melek yazıyor tecrübeleri olduğunu düşünerek yardım istiyorum.benim yarın 26.günüm.en son adetim 26.gün oldu.ancak önceki aylak 27 28 29 30 gibi değişiyor.ben 26 yımı dikkate alayım.hemencecik test yapmak istiyorum🙂ama sivilcem çıktı bugün yine canım bilgi veririmisin.allah hepimize mis kokulu bebişler nasip etsin

vahidem merhaba.canım profesyonel melek yazıyor tecrübeleri olduğunu düşünerek yardım istiyorum.benim yarın 26.günüm.en son adetim 26.gün oldu.ancak önceki aylak 27 28 29 30 gibi değişiyor.ben 26 yımı dikkate alayım.hemencecik test yapmak istiyorum🙂ama sivilcem çıktı bugün yine canım bilgi veririmisin.allah hepimize mis kokulu bebişler nasip etsin
canım sen vahideye sordun ama bende meraklandım sen bana son 3 adet tarihini bi söyleyiver ben sana söylerim kesin adet tarihini.

canım meleklerim benim,verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim.gerçekte en yakın arkadaşımdan bile bana yakınsınız.sizleri çok seviyorum.ben şimdi çıkayım hafiften hazırlıklara başlayayım.kocaman öptüm siziyupis

Geri