Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar işte biliyosunuz göğüslerim aynı durumda hatta dün akşam nerdeyse ağlayacaktım sanki çürümüşler öyle acı verdiler valla.ani hareketlerimde hafif bi kasık batması oluyor genelde sağ taraftan.akıntım çok aşırı yok beyaz a yakın sarı kokusuz.bide midem bulanıyor aslında yine beni hamilemiyim diye düşündüren şey reglime 2 3 gün kala tam bir çikolata manyağı olurdum şimdi ise canım hiç istemito hatta aklıma gelince midem kalkıyo.iyy yine kalktı.

canım sen sankı hamıssın ya öyle hıssedıyorum senden güzel haberler alıcaz senden ınsallah tatlım bu arada gögüslerın ne zaman basladı agrı yapmaya reglıne kaç gün vardı

inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay cümbür cemaat hamile kalanların sayfasına geçip orayıda şöyle bu güçlü çenemizle 1000 sayfalara ulaştırırız.

canım ılk günlerde de bu kadar çok agrı varmıydı yoksa daha mı azdı baslarda sonramı bu kadar arttı
tam olarak şöyle olduki ilk başlarda yani tam 12 gün kala çok fena sızladılar hassasiyet oldu üzerine yatamıyordum 3 gün falan böyle devam etti ondan sonra arada bi sızlamaya başladı üzerine yatabiliyordum ama kalkınca ağrısında duramıyordum.halada bu şekilde ama dün akşam kadar hiç acı çekmemiştim.

Geri