Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyim canım sağol,dün bir gebelik sitesi konuşmuşsunuz sultanla,bende baktım çok güzel yaa,ne zaman hamilekaldığın,bebeğinin o esnada hangi boyutta olduğu,düşük açısından tehlikeli günler filan ne güzel şeyler varmış orda.bana 9 agustosta gebe kaldın diyor,bide 27 ağustosta bebişin kalbi atmaya başlayacakmış:dp193:ayyyy çok güzel yaaa hayali bile.ama işin kötüsü burda herkesin malum ilişkiden sonra bahsettiği hiçbir belirti bende yooook😱lmadı:sanırım bu ay bebiş gelmeyecekgüle güle

bende geçen ay okadar çok belirti oldu da ne oldu yoncaxcım hiçbişey koacaman bi sıfır oldu o yüzden yok belirtim var yok belirtim yok diye kafanızı meşgul etmeyin rahat olun kızlar kendi kendizini sterse sokuyosunuz.bazı hemilelerde hiç belirti göstermiyo kendini taaaki 2.sonlarına doğru başlayanlarda var hamilelik belirtileri

bende geçen ay okadar çok belirti oldu da ne oldu yoncaxcım hiçbişey koacaman bi sıfır oldu o yüzden yok belirtim var yok belirtim yok diye kafanızı meşgul etmeyin rahat olun kızlar kendi kendizini sterse sokuyosunuz.bazı hemilelerde hiç belirti göstermiyo kendini taaaki 2.sonlarına doğru başlayanlarda var hamilelik belirtileri
doğru söylüyorsun canım,belirti olupta bebişin olmaması da farklı bir durum,hayırlısı bakalım bekleyip görücez,acelem yok daha benim🙂

ooooo en önemli belirti başlamış bile daha neohyandan

canım ben onu belırtı olarak görmüyorum suanda çünkü fatosssuda dedıgı gıbı çok belırtı yasamıstı geçen ay fatossss ama olmadı yanı belırtılerde bazen yanıltıcı olabılıyor o yuzden benımkıde hormonlarla alakalı olabılır yanı bebiş olmayabılır daha erken yanı bebiş olabılır demem için o yuzden belırtı aramıyorum hiç salla gıtsın

canım ben onu belırtı olarak görmüyorum suanda çünkü fatosssuda dedıgı gıbı çok belırtı yasamıstı geçen ay fatossss ama olmadı yanı belırtılerde bazen yanıltıcı olabılıyor o yuzden benımkıde hormonlarla alakalı olabılır yanı bebiş olmayabılır daha erken yanı bebiş olabılır demem için o yuzden belırtı aramıyorum hiç salla gıtsın
iyi bakalım hayırlısı yinede🙂

canım normalde ara vererek yaptık ama yumurtlma dönemı hergün çalıştık aksamda çalıştık bakalım bugün devam edebılecekmıyız bugünde olsa tam olacak ama baya zor bakalım bugünden sonra yıne 1 gün ara ıle olur herhalde
canım hergün hergün olduğu vakitte insan zorlanıyor hakikaten.konsantrasyon sağlayamıyor,sendede öyle oluyor mu?

Geri