Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim selzehcim çok şükür eşim rahatsız biraz soğuk algınlığı geçiriyo onun dışında yaramazlık yok biraz yavaşladık oyüzden hayırlısı sen nasılsın cnm...akşamları bakıyorum pek göremiyorum seni

geçmıs olsun canım benım nane lımon içsin çok ıyı gelıyor tatlım bende ıyıyım canım benım ne olsun işte çalışmalar devam edıyor bu aksamda olursa çalışma ara verıcez ınsallah aksamları gırıyorum ara ara ama kımseyı göremıyorum çıkıyorum tatlım eeee bırde malum çalışmalar var işte

inşallah cnm tabi hayırlısı bu arada adet yaklaştı diye hız kesmeyin internetten hesapladığımız gibi olmuyo yani zamanı belli değil ben hamile kaldığımı öğrendiğimde adetim 2 gün geçmişti ve hcg 200 lerdeydi doktor daha çok yeni adete yakın döllenme oldu demişti yeni arkadaşım hamile kaldı mesela 2 gün geçince knda baktırdı hcg 700 lerdeydi anladınmı cnm adete yakında adetten hemen sonrada olabiliyo örnekleri çok cnm bence yavaşlama tamgaz ileri 🙂
canım yumurtlama gününe nazaran hız yavaşladı zaten ,kısmetse adete kadar devam

geçmıs olsun canım benım nane lımon içsin çok ıyı gelıyor tatlım bende ıyıyım canım benım ne olsun işte çalışmalar devam edıyor bu aksamda olursa çalışma ara verıcez ınsallah aksamları gırıyorum ara ara ama kımseyı göremıyorum çıkıyorum tatlım eeee bırde malum çalışmalar var işte
bu azmi üniversite sınavında gösterseydim kesin tıp alırdım zaten 🙂 iyi cnm aksilik olmasında ara vermede adete kadar gün aşırı olsun yoncaya yazdığımı okudunmu cnm ...hiç belli olmuyo yani

canım benimmm üzülme ya hayırlısı artık böyle olması gerekiyomuş demek ki üzülme sakın bak bizimde her ay hayal kırıklığı oluyo ama hep sabırla bekliyoruz işte birgün geliçektir o zamanını biliyordur annesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri