Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saçmalama Sultancım yaaaa yapma böyleee ümidini kaybedersen mutlu olamazsın kii.Biz inançlı insanlarız.Allah ne diyor benden isteyebildiğiniz kadar çok şey isteyin...Biz isteyeceğiz, dileyeceğiz O verecek.Lütfen ben hepimiz için hergün dua ediyorum.Rabbim bizlere de anne olmayı nasip edecek.Sadece şu anki ruh haliyle böyle düşünüyorsun adetimin ilk günü ben de böyle oluyorum ama ben senin toparlayacağına inanıyorum.Üzme kendini tatlım ve sabırlı ol yani OLALIM....
evet sanırım şu anki ruh halimden dolayı.bi daha reglime seneler varmış gibi geliyor.daha çok dua etmeyilim.toparlanmam içinde daha fazla ağlamalıyım.

evet sanırım şu anki ruh halimden dolayı.bi daha reglime seneler varmış gibi geliyor.daha çok dua etmeyilim.toparlanmam içinde daha fazla ağlamalıyım.

canım böyle yapma ne olur üzülme artık reglın ılk günü bende böyle oluyorum ama çok zarar verıyoruz kendımıze tatlım çok yıpranıyoruz o zaman güçlü ve sabırlı olucaz canımıniçi

sultan kendini bu kadar yıpratma dur bakalım allah büyük bu kadar isyna çıkarma... ben 6 yıllık evliyim ama benimde meleğim yok ve hiç olmadı... ve olacağıda meçhul... ama kendimi bu zaman zarfında çok yıprattım üzdüm ağladım.. ama biz böle oldukça emin olki meleğimiz biizi biraz daha bekletecek.. oyuzden can sıkıntıısı stres üzüntü yok...........

geldim cnm evi süpürdüm bi bakım dedim daha iyisin demi olumsuz düşünmek yok sakın

canım böyle yapma ne olur üzülme artık reglın ılk günü bende böyle oluyorum ama çok zarar verıyoruz kendımıze tatlım çok yıpranıyoruz o zaman güçlü ve sabırlı olucaz canımıniçi
sağolun benim canım meleklerim.beni üzen regl olmak değil bu kadar belirtiden sonra regl olmak.ağladıkça daha çok rahatlıyorum.neyse inşallah sizin hamilelik haberlerinizi alırım en kısa zamanda da unuturum bunları.

sağolun benim canım meleklerim.beni üzen regl olmak değil bu kadar belirtiden sonra regl olmak.ağladıkça daha çok rahatlıyorum.neyse inşallah sizin hamilelik haberlerinizi alırım en kısa zamanda da unuturum bunları.

tabi unutcaksın cnm belkide sen bizden önce hamile kalacaksın hiç belli olmaz o cnm allah ne zaman nasip ederse hadi artık konuyu değiştirelim kızlar .....

sultan kendini bu kadar yıpratma dur bakalım allah büyük bu kadar isyna çıkarma... ben 6 yıllık evliyim ama benimde meleğim yok ve hiç olmadı... ve olacağıda meçhul... ama kendimi bu zaman zarfında çok yıprattım üzdüm ağladım.. ama biz böle oldukça emin olki meleğimiz biizi biraz daha bekletecek.. oyuzden can sıkıntıısı stres üzüntü yok...........
evet canımhaklısın.haşa isyan çıkarmıyorum ben neden olmuyor bile diyemem sadece üzüntü bi mağlubiyet gibi.canım yanıyo o kadar.oda geçer zaten.

sultan;356730 QUOTE' Alıntı:

ınsallah canım sende hamıs olacaksın en kısa zamanda bizlerde bebiş haberı almak için sabırsızlanıyoruz ama kısmet işte ınsallah hepımızın bebişlerıi hemencik gelır

Geri