Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anam benim doktorum,kadın doğum uzmanı yani,aynı zamanda aile terapisti gibi süper bir kadın,diyorki evde huzuru bulmak için ,kesinlikle dır dır yok,o olmadı bu olmadı evin işiydi gücüydü dert edip adamlara şikayet etmeyin,erkekler şikayet eden kadını sevmez ve soğur derdi.en önemlisi kesinlikle başım ağrıyo deme derdi🙂🙂🙂ben yumurtlama zamanı,eşimin spermleri etkilenecek,strese girecek,hızlarını kalitelerini kaybedecekler diye hiç arıza çıkartmam zaten:kiamam:amaç sperm mutluluğu,bebek gibi bakıyorum onlara şimdiden🙂

vallahı doktor dogru söylemıs canım sende masallah herseyı tam yapıyorsun yanı esınede spermlerde ıyı bakıyorsun demek heeee afferın kız sana ıdeal eş işte canımya

Bende giremiyorum uzun zmandır görümcem bizde,o yuzden gıremıyorum,cumaya gıdıyo ozman hergun gırecem 🙂cok merak edıyoum sızi yaaaaaaaaaa çok özledım siziiiii

Sen çok yaşa ya gülmekten gözümden yaş geldi karnım acıdı yahu seninkide az değilmiş ben birtek benim başımda sanıyordum.:laugh:

GÜL TABİ CANIM BENİMMM NEŞELENELİM AZCIK DEMİİİ BAK BETERİN BETERİ VAR YA BENİMKİ HEM İSTER HEM KURCALAR HEM TUTAR HEPSİ Bİ ARADA YANİ 1 ALANA 2 BEDAVA KAMPANYASI GİBİ OLDU BENİM ORASI:laugh::laugh::laugh:

vallahı doktor dogru söylemıs canım sende masallah herseyı tam yapıyorsun yanı esınede spermlerde ıyı bakıyorsun demek heeee afferın kız sana ıdeal eş işte canımya
ne yapayım kız sanki eşim strese girince ,spermleride strese girip benim yumurtayi döllemiyeceklermiş gibi geliyor🙂yıllar sonra bunları hatırlayıp çok gülücem ama; seviyorum bu huyumuda eşimide🙂

anam benim doktorum,kadın doğum uzmanı yani,aynı zamanda aile terapisti gibi süper bir kadın,diyorki evde huzuru bulmak için ,kesinlikle dır dır yok,o olmadı bu olmadı evin işiydi gücüydü dert edip adamlara şikayet etmeyin,erkekler şikayet eden kadını sevmez ve soğur derdi.en önemlisi kesinlikle başım ağrıyo deme derdi🙂🙂🙂ben yumurtlama zamanı,eşimin spermleri etkilenecek,strese girecek,hızlarını kalitelerini kaybedecekler diye hiç arıza çıkartmam zaten:kiamam:amaç sperm mutluluğu,bebek gibi bakıyorum onlara şimdiden🙂
😀 😀 tabikide öle canım ama şimdi ben biliyorum benimkinin niyetini bazen adamı bunaltıyor.. bi gece 2 kere yapılırmı yaa bazen öle oluyo ama bende keçiboynuzu lokum ceviz fındık yedirdiğim zaman oluyo genelde... 😀 harekete geçiyo 😀

Geri