geliyo geliyo pozitif düşünelim gelsinlerınsallah bakalım kız hamıslıgı ögrendıkten sonra yasıcaz belkıde yazmısın sankı sımdı hamıleyız ama daha ögrenmedık ögrenıcez gıbı oldu ayyyy gelıyormu ne bebişler![]()
(şuna bakın yeni gördüm çok komik
)geliyo geliyo pozitif düşünelim gelsinlerınsallah bakalım kız hamıslıgı ögrendıkten sonra yasıcaz belkıde yazmısın sankı sımdı hamıleyız ama daha ögrenmedık ögrenıcez gıbı oldu ayyyy gelıyormu ne bebişler![]()
(şuna bakın yeni gördüm çok komik
)3 kere filan yaptık diyodu ama,belli olmuyor işte 1 kerede bile tutabilir o🙂birde adeti hep düzenliymiş normalde🙂ay nebıleyım ya dün reglıde olmamıstı ınsallah bugünde olmamıstır bebişi gelıyordur canım
3 kere filan yaptık diyodu ama,belli olmuyor işte 1 kerede bile tutabilir o🙂birde adeti hep düzenliymiş normalde🙂
geliyo geliyo pozitif düşünelim gelsinler(şuna bakın yeni gördüm çok komik
)
ne testi canım gebelik testimikızlar o testlerin içinde 1 tane mi oluyor bir kaç tane filan mı? birde ne kadar testler?
kızlar o testlerin içinde 1 tane mi oluyor bir kaç tane filan mı? birde ne kadar testler?
bir tane oluyo canım fiyatları farklı ilk aldığımda fortel almıştım erken gebelik testi 18,5 lira geçen ay normal aldım 3,5 liraydıkızlar o testlerin içinde 1 tane mi oluyor bir kaç tane filan mı? birde ne kadar testler?
evet canım gebelik testi,inşallah adet gecikirse ilk elleyip deneyeceğim test🙂sen nasılsın?belirtiler filan?ne testi canım gebelik testimi