yoncax
Hamiş Melek
inşallah bakalım hayırlısı..Yoncaxla Vahidemde bana göre güzel haberler vericekler gibi geliyor, umarım öyle olur Rabbim diğer bebek isteyen arkadaşlarımada verir inşallah......
inşallah bakalım hayırlısı..Yoncaxla Vahidemde bana göre güzel haberler vericekler gibi geliyor, umarım öyle olur Rabbim diğer bebek isteyen arkadaşlarımada verir inşallah......
yok kız 4 gün benim yani ben kesin olursan cumartesi olurum,pazarı ne olur ne olmaz diye fazladan yazdım ben.bugunü bide adet olacagım günü sayma 4 işte🙂
merhaba canım hoşgeldin,nasılsın?valla benim belirti bir var bir yok o yüzden var diyemiyorum,gerçi adet öncesi duygusallaşırım ben sebebsiz ağlarım ,bugün öyle oldu canım sanırım adet olucam,son 4 gün🙂hepinize tünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım adeti yaklaşanlarda belirtiler varmı inşaallah hayırlı haberler verirsiniz bizlere
İyiyim çok şükür midem çok rahatsız ediyor, ramazanda yaklaşıyor oruç tutmayı çok istiyorum ama tutamıycam sanırım.merhaba canım nasılsın?
inşallah canım ya inşallahYoncaxla Vahidemde bana göre güzel haberler vericekler gibi geliyor, umarım öyle olur Rabbim diğer bebek isteyen arkadaşlarımada verir inşallah......
kız ogünü törenlerle kutlayacam ya ondan🙂heycanlı bekleyiş gününü saymıyorum yani🙂sende masallah yanı tamam bugünü saymada cumartesıyı nıye saymıyorsun kız daha 5 günün var senın benımde 6 tatlım neyse sen bılırsın yınede tabıkı canım🙂
Çok şükür iyiyim dört gözle haberlerinizi bekliyorum....🙂merhaba canım nasılsın🙂
canım hamileyken oruç tutmak zor olur zaten,sen o ay bebeğe en iyi bakman gereken zaman.ben bile bebek için iyi beslenmemiz gerekiyor ya nasıl tutucam diye düşünüyorum,İyiyim çok şükür midem çok rahatsız ediyor, ramazanda yaklaşıyor oruç tutmayı çok istiyorum ama tutamıycam sanırım.
tünaydın canım pek belirti yok bu ay bizlerde geçen ay bütün belirtiler vardı ama bebiş yoktu:laugh: kandırık yaptı bize inşallah bu ay belirtimiz olmasada gelir:dp193:hepinize tünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım adeti yaklaşanlarda belirtiler varmı inşaallah hayırlı haberler verirsiniz bizlere
inşaallah hamişliktendir canım ama insan kendini biliyor bende adet olacağımı biliyordum sanki hadi hayırlısı bakalımmerhaba canım hoşgeldin,nasılsın?valla benim belirti bir var bir yok o yüzden var diyemiyorum,gerçi adet öncesi duygusallaşırım ben sebebsiz ağlarım ,bugün öyle oldu canım sanırım adet olucam,son 4 gün🙂