Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok kız 4 gün benim yani ben kesin olursan cumartesi olurum,pazarı ne olur ne olmaz diye fazladan yazdım ben.bugunü bide adet olacagım günü sayma 4 işte🙂
sende masallah yanı tamam bugünü saymada cumartesıyı nıye saymıyorsun kız daha 5 günün var senın benımde 6 tatlım neyse sen bılırsın yınede tabıkı canım🙂
merhaba canım hoşgeldin,nasılsın?valla benim belirti bir var bir yok o yüzden var diyemiyorum,gerçi adet öncesi duygusallaşırım ben sebebsiz ağlarım ,bugün öyle oldu canım sanırım adet olucam,son 4 gün🙂
sende masallah yanı tamam bugünü saymada cumartesıyı nıye saymıyorsun kız daha 5 günün var senın benımde 6 tatlım neyse sen bılırsın yınede tabıkı canım🙂
canım hamileyken oruç tutmak zor olur zaten,sen o ay bebeğe en iyi bakman gereken zaman.ben bile bebek için iyi beslenmemiz gerekiyor ya nasıl tutucam diye düşünüyorum,
tünaydın canım pek belirti yok bu ay bizlerde geçen ay bütün belirtiler vardı ama bebiş yoktu:laugh: kandırık yaptı bize inşallah bu ay belirtimiz olmasada gelir:dp193:
merhaba canım hoşgeldin,nasılsın?valla benim belirti bir var bir yok o yüzden var diyemiyorum,gerçi adet öncesi duygusallaşırım ben sebebsiz ağlarım ,bugün öyle oldu canım sanırım adet olucam,son 4 gün🙂