Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar batma falan birşey olmadı bu ay her ay olurdu hamileliğe yorardım bu ay olmadı birşey...çok sakin bir aydı bu konuyu çok takmadım bol bol yüzdüm..
canım çamaşırdada görüyorum sıvı olarakta bide her ay birsürü belirti yaşardım bel ağrısı karın ağrısı göğüs şişmesi bu ay tık yok hiç belirti yok sadece akıntı bide 10 gün falan önce göğüs ucunda sızlama o kadar bu ay hiç beklemiyorum (dum)açıkçası
zaten birdahaki ay tedaviye başlayacaktık reglimin 3 .günü gidecektim doktora yani olursam regl yine gidecem kesin konuşamıyorum bende bikaç saat sonra çıkan silik çizgi ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum
canım çamaşırdada görüyorum sıvı olarakta bide her ay birsürü belirti yaşardım bel ağrısı karın ağrısı göğüs şişmesi bu ay tık yok hiç belirti yok sadece akıntı bide 10 gün falan önce göğüs ucunda sızlama o kadar bu ay hiç beklemiyorum (dum)açıkçası
anladım canım bende de hiç belırtı yok atesım yuksek bı o kadar bırde aynı senın gıbı yumurtlama dönemımden sonra idi benim gögüs uçlarımda sızlama acıma oldu bırkaç gün sonunda yok oldu suanda yok zaten baskada bişi hissetmıyorum hayırlısı artık ınsallah gelmıstır meleklerımız canımya🙂
zaten birdahaki ay tedaviye başlayacaktık reglimin 3 .günü gidecektim doktora yani olursam regl yine gidecem kesin konuşamıyorum bende bikaç saat sonra çıkan silik çizgi ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum
valla bitanem 2.çizgi çıkmayana çıkmıyo,kesinlikle hamilesin bitanem ya,sen sabah tekrar test yapacağına direkt kan testi yaptırsan daha iyi olmaz mı tatlım ya
bencede canım en doğrusu bu konuyu çok takmamak herhalde ...ben çok uzun süredir çok taktım çok üzüldüm bilmiyorum artık regl olsamda eskisi gibi üzülmem herhalde bi boşvermişlik geldi bu ay üstüme hayırlısı olsun hepimiz için