vahide-m Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #13.112 selzeh' Alıntı: bende çıkıyorum kızlar hepınıze ıyı geceler yarın görüşmek üzere ınsallah güzel haberler alıcaz... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım iyi geceler🙂
selzeh' Alıntı: bende çıkıyorum kızlar hepınıze ıyı geceler yarın görüşmek üzere ınsallah güzel haberler alıcaz... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım iyi geceler🙂
cansı14 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #13.113 zep18' Alıntı: canısı 14 sen ne zamandan beri korun muyosun Genişletmek için tıkla ... benim 7 yaşında kızım var bir buçuk yıldır korunmuyoruz size tavsiyem ikincilere gecikmeyin
zep18' Alıntı: canısı 14 sen ne zamandan beri korun muyosun Genişletmek için tıkla ... benim 7 yaşında kızım var bir buçuk yıldır korunmuyoruz size tavsiyem ikincilere gecikmeyin
Z zep18 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #13.114 amin burada beklen herkeze en kısa zamanda meleklerini verir allah hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum rabbim yüzünüze gülsün en kısa zamanda
amin burada beklen herkeze en kısa zamanda meleklerini verir allah hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum rabbim yüzünüze gülsün en kısa zamanda
vahide-m Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #13.115 :bai:kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi gecler öpüldünüz
yoncax Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #13.116 duygum_06' Alıntı: slm kızlar buarda nasılsınız yoncax irmik tatlısını yaptım şiştim valla kız teşekkürler tarif için hayatımben çıkıp hemen gelicem geri Genişletmek için tıkla ... canım afiyet olsun bizde yedik ımmmm:f060:güzel olmuş hakikaten🙂
duygum_06' Alıntı: slm kızlar buarda nasılsınız yoncax irmik tatlısını yaptım şiştim valla kız teşekkürler tarif için hayatımben çıkıp hemen gelicem geri Genişletmek için tıkla ... canım afiyet olsun bizde yedik ımmmm:f060:güzel olmuş hakikaten🙂