duygum_06
Hamiş Melek
tşkler canımok tatlım baktım
tşkler canımok tatlım baktım
ben baktırdım canım fal dedinmi akan sular durur çok kızıyorum kendime ama çok meraklıyım tarot falımda 3 sene sonra kızın olacak demişti inşallah doğru değildir ama geçen ay kahve falımda açar açmaz hamilesin yada olmak üzeresin kızın geliyo demişti:laugh:kızlar daha önce tarot falına baktıran oldumu hiç aranızda
kızlar daha önce tarot falına baktıran oldumu hiç aranızda
ben dün ilk kez baktırdım gerçi fala inanmam bağımlısıda diilim ama sorularıma sanki cevap verdi sadece 3 numara verdim ve cevap geldiğinde çok şaşırdım hayret ettim bu sitede baktırdım bendeben baktırdım canım fal dedinmi akan sular durur çok kızıyorum kendime ama çok meraklıyım tarot falımda 3 sene sonra kızın olacak demişti inşallah doğru değildir ama geçen ay kahve falımda açar açmaz hamilesin yada olmak üzeresin kızın geliyo demişti:laugh:
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

ben dün ilk kez baktırdım gerçi fala inanmam bağımlısıda diilim ama sorularıma sanki cevap verdi sadece 3 numara verdim ve cevap geldiğinde çok şaşırdım hayret ettim bu sitede baktırdım bende
ya nasıl baktırdın oraya ben oraya girdiğimde kilitli konu falan yazıyodu bende baktırmak isterimben dün ilk kez baktırdım gerçi fala inanmam bağımlısıda diilim ama sorularıma sanki cevap verdi sadece 3 numara verdim ve cevap geldiğinde çok şaşırdım hayret ettim bu sitede baktırdım bende
seçtiğim kartları yorumladı sadeceneler dedı bakalım
tesadüf oldu forum bölümünde chat varya orda link verildi promasyon tarot diye ordan girdim ama bulursam sana link gönderirimya nasıl baktırdın oraya ben oraya girdiğimde kilitli konu falan yazıyodu bende baktırmak isterim