Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

ecem09.........................18 ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos

nurci...........................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

nur85............................15 Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kızlar dün yoktu bugün yine sol kasığım ağrıyor benim,yarından sonra adet bakalım.bu ay adete 10 gün kala bel kasık ağrıları çektim sebebsiz ilk defa hayatımda eğer adet olursam,bu ağrıları tek sebebe bağlayacağım .GAZ,GAZ,GAZ.saçma ama başka açıklaması olmayacak malesef🙂

kızlar dün yoktu bugün yine sol kasığım ağrıyor benim,yarından sonra adet bakalım.bu ay adete 10 gün kala bel kasık ağrıları çektim sebebsiz ilk defa hayatımda eğer adet olursam,bu ağrıları tek sebebe bağlayacağım .GAZ,GAZ,GAZ.saçma ama başka açıklaması olmayacak malesef🙂

canım sen geçen ayda yasamamısyıdın böyle agrılar hanı denemıstınız sonra ası için bırakmıstınız ve agrı çekmıstın süphelenmıstın hatta yanlıs hatırlamıyorsam öyle demıstın ama bu aykıler ınsallah hamıslıkten olacak canımya

canım sen geçen ayda yasamamısyıdın böyle agrılar hanı denemıstınız sonra ası için bırakmıstınız ve agrı çekmıstın süphelenmıstın hatta yanlıs hatırlamıyorsam öyle demıstın ama bu aykıler ınsallah hamıslıkten olacak canımya
canım haziran ayında yaşamıştım daha fazlasını hatta ,biliyorsun o ay yarım bırakmıştık,ama o ay belirtiler yumurtlama dönemi başlayıp ilişkiler esnasında devam etti fakat adete 10 gün kala birden kesilmişti🙂şimdi 10 gün kala başladı🙂

canım bana öyle geliyorki
hepimiz vücudumzdaki en ufak değişikliği ya hamileyim yada adet olacağız dye düşünüp hop oturup hop kalkıyoruz.belki diğer zamanlarda gelişen olaylar şmdi bizi pür dikkat yaşamaya itti.ama buda ayrı bir heyecan veriyor aslında.işin ilginci bende bu siteye girdim gireli benim gibi insaların var olduğunu öğrenince çok rahatladım.ben sadece bende bu tarz davranışlarvar sanıyordum.bu gün yaptığımı sölesem gülersin.hamile olmadığım bildiğimhalde test yatım.ne kadar anlamsız...nye yaptım bende bilmiyorum ve bunu sadece sizler biliyorsunz ben kafayımı yedim nedeir:deli:kimseyede göstermeden attım:ruyam:

Geri