Ayy bu Hazal bizi meraktan çatlatacak haaaa...Girse de bi haber verse kendinden...Yollarını gözler olduk pardon yazılarını gözler olduk🙂Heeee çok komik:loco:hazal girmiş çıkmış niye yazmadık ki acaba?
Ayy bu Hazal bizi meraktan çatlatacak haaaa...Girse de bi haber verse kendinden...Yollarını gözler olduk pardon yazılarını gözler olduk🙂Heeee çok komik:loco:hazal girmiş çıkmış niye yazmadık ki acaba?
hazal girmiş çıkmış niye yazmadık ki acaba?
Ayyy şöle şişse şişse süt dolsa da bebişim gelse...inşallah süt doluyodur göğüslerin:dombili:
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

inşallah canım :dombili::dombili::dombili::dombili::dombili:Ayyy şöle şişse şişse süt dolsa da bebişim gelse...
kızlar dün yoktu bugün yine sol kasığım ağrıyor benim,yarından sonra adet bakalım.bu ay adete 10 gün kala bel kasık ağrıları çektim sebebsiz ilk defa hayatımda eğer adet olursam,bu ağrıları tek sebebe bağlayacağım .GAZ,GAZ,GAZ.saçma ama başka açıklaması olmayacak malesef🙂
canım haziran ayında yaşamıştım daha fazlasını hatta ,biliyorsun o ay yarım bırakmıştık,ama o ay belirtiler yumurtlama dönemi başlayıp ilişkiler esnasında devam etti fakat adete 10 gün kala birden kesilmişti🙂şimdi 10 gün kala başladı🙂canım sen geçen ayda yasamamısyıdın böyle agrılar hanı denemıstınız sonra ası için bırakmıstınız ve agrı çekmıstın süphelenmıstın hatta yanlıs hatırlamıyorsam öyle demıstın ama bu aykıler ınsallah hamıslıkten olacak canımya
canım bana öyle geliyorkikızlar dün yoktu bugün yine sol kasığım ağrıyor benim,yarından sonra adet bakalım.bu ay adete 10 gün kala bel kasık ağrıları çektim sebebsiz ilk defa hayatımda eğer adet olursam,bu ağrıları tek sebebe bağlayacağım .GAZ,GAZ,GAZ.saçma ama başka açıklaması olmayacak malesef🙂
kimseyede göstermeden attım:ruyam: