tabiki sen kendin bilirsin canım bi hamilelik haberi duymak istiyor insan inşaallah senin haberin geliryarın adet olmazsam canım evet salı sabahı yapmayı planlıyorum kesin olsun diye ,bitanem🙂
tabiki sen kendin bilirsin canım bi hamilelik haberi duymak istiyor insan inşaallah senin haberin geliryarın adet olmazsam canım evet salı sabahı yapmayı planlıyorum kesin olsun diye ,bitanem🙂
inşallah bitanem..tabiki sen kendin bilirsin canım bi hamilelik haberi duymak istiyor insan inşaallah senin haberin gelir
selzehcim sende canını sıkma olurmu hayırlısıyla gelecek bigün bebişlerimiz..
normalde zaten 10 gün boyunca belirtim oldu yani bel kasık ağrıları azar azar nazlı nazlı ama,dünden önceki günde yoktu dün biraz vardı bugünde yok ne hikmetse,hayırlısı bakalım🙂yoncaxım inşallah hamilesindir tatlım belirti falan olmasına gerek yok ben kime sorsam adet gecikmesiyle öğrendim diyor..çok kendini dinlemmek gerek bendede belirti yok ve heyecanla bekliyorum bellimi olur rabbimin işi?kan falan geldi ilişki sonrası evet olucam dedim ama fakirim ekmeğ umut 🙂
o zaman ben sıkıcam pazartesi haberin olsun teselli et🙂yok be canım sıkmıyorum canımı ıyıyım Allah a şükür rahatım yanı Allah ım ne zaman nasıp ederse gelır melegim
sanada hayırlı ramazanlar canm nasılsınHepinize merhaba, hayırlı ramazanlar diliyorum...
o zaman ben sıkıcam pazartesi haberin olsun teselli et🙂