sağol canım darısı size ...aaaaaaaaaaaaaa gözünüz aydııınnnnn, darısı bizlere inşallah...allah sağlıkla elinize aldırsın.
hadi bakalım darısı hepinize hayırlı bu ayda çok kişiden hayırlı haberler alırız inşallahay kızlar ilk kez bu ay benimde göğüs uçlarım acıyo 2-3 gündür bide 2 gündür gaz diğerlerini söylemiyorum bile
hayırlı ramazanlar kızlarr.Ben bu sabah kan testini yaptırdım pozitif arkadaşlar...Bu sabah sivilcem çıkmıştı ve karnım çok ağrıyordu inanın hiç ümidim kalmamıştı sonucu duyunca ailecek uçtuk 1.5 yıldır ki stres beklemek bitti çok şükür allah hepinize nasip etsin.tabi 1 hafta sonra kese görüncek görene kadar hala temkinliyim yinede hayırlısı olsun bütün gün yoldaydım yol yorgunuyum aslında ama hemen haberi vermek istedimtabloda başka değişiklik var mı
olabilir tabi orda verdikleri ilacın tedavi edici özelliğide varmış hafif yapışkanlıkları açıyormuş felan ben kendimi tedaviye o kadar hazırlamıştım ki çok şaşkınımecemcim rahim filminden sonra hamile kalanları çok duymuştum ondan olabilirmiki?aman nasıl olduysa oldu olduya demi🙂