teşk canım inşallah her şey güzel olur....Eboşcum yazdılarını okudum tatlım...Eşinle aranızdaki durum için acele etmemeniz ve konuşmanız beni çok sevindirdi.İnş. bundan sonra güzel günler sizi bekler ve bebişinizi de alırsınız kucağınıza🙂🙂
teşk canım inşallah her şey güzel olur....Eboşcum yazdılarını okudum tatlım...Eşinle aranızdaki durum için acele etmemeniz ve konuşmanız beni çok sevindirdi.İnş. bundan sonra güzel günler sizi bekler ve bebişinizi de alırsınız kucağınıza🙂🙂
iyiyiz canım sen nasılsın ne güzel bir gül bu böyle içim açıldı sabah sabah tatlım
Ayyyy kıyamam ben sana yaaa valla oruçlu oruçlu çok zor oluyooo biliyorum geçen sene bende ramazanda çalışmıştım ama bu sene rahatım bakalım evde...Bir an önce cumartesi gelsin de o zaman bi rahat et canım sen de ama yaaaaa...Şöyle güzel bi uyku çek valla:e015:
içiniz açılsın diye koydum zaten canım benimde çok hoşuma gitti paylaşmak istedimmm bitanem napıyım ya kafa sepet gibi işte geldik çalışıyozzz ne zor şu cumartesi günleri çalışmak
fatoşcum meraba günaydın nasılsın
Eeeee Ramazan bitti bee güzelim sen dinlenemedin...Evde çalış işte çalış annede çalış kayınvalde de çalış:halı: Keşke senden 2-3 tane daha olsaydı da sen de rahat etseydinohhh vallaaa ne güzel de olur varya şimdidien hayalani kurarak yatıcam her akşam cumartesi gelsin diye)pazarların bile hayalini kuramaz oldun yarın kayınvalideme temizliğe gidicem öbür hafta anneme öbür haftada kendi evimde yaparım heralde halim kalırsa tabii
günaydın canım nasılsın
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;