Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyyyy kız ne güzellllll inşallahda gelmicek bitanem,ben yarın test yapcam sende yap artık,hayli hayli çıkmıştır artık seninde🙂
inşallah canım ya bakalım test için beklemedeyim dün kasıklarımda çok feci batmalar hissettim hiç durmadı bugün azaldı ama bugünde şikayetim maalesef gaz... çok var ya buda belirti olabilirmi acaba

inşallah canım ya bakalım test için beklemedeyim dün kasıklarımda çok feci batmalar hissettim hiç durmadı bugün azaldı ama bugünde şikayetim maalesef gaz... çok var ya buda belirti olabilirmi acaba
canım benimde var gazım yaa,eşim bile evlendiğimizden beri ilk defa duyuyor neredeyse:puff:umarım buda bir belirtidir🙂

Bu gaz problemi bendede acayip var belkide o yapıyor ağrıyı deyip fazla ümitlenmemeye çalışıyorum, bel ağrısı ile karın ağrısı karışıp gidiyor çözemedim valla...

vahidem bugün idrarımda kokuluydu ve şu an sol kasık ara ara sancıyor sende şu an tam olarak ne var ne yok canım.ıslaklık varmı mesela ben bakıyorum yapışkan sıvı geliyor rakı rengi🙂

selam canım ıyıyız sen nasılsın ayyyyy ne güzel ınsallah gelmıceksenınde reglın bebişin gelıyor artık bellı oldu canımya
iyiyim canım ya nasıl olayım ağrı sancı bakalım inşallah bebiştendir yoksa ben noldum böyle ya.. test için o kadar rahatım ki hani yapmak için hiç sabırsız değilim akışına bıraktım bikaç gün daha bakalım gelmezde sancılarım artarsa o zaman zamanı gelmiş olacak galiba

Geri