Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım doğru aslında o yönden düşünmedim,ben ne olur ne olmaz belki bebiş vardır diye ilk gün tuttumda 2 gündür tatamadım ya aç bırakmayayım bebişi diye,eğer hamileysem hesaplayıcılara göre bugün organ gelişimi başlayacakmış hani ilk 3 ay önemli ya düşük açısından bende söylemesi ayıp sütler incirler biraz daha üstüne düşüyorum.Allah korusun korkarım ben bişey olur diye
Yoncaxcım onun bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o arkadaşım tabiki tedbirimizi alıcaz sonra Rabbimize tevekkül edicez.Hamilelerin oruç tutmamasına dinimiz izin veriyor ben 3.gün bugün yatarak kalkarak tutmaya çalışıyorum ilk üç ay var olanla besleniyo sonraki aylar sen aç kaldıkça kan şekeri düşüyo diyebiliyorum bebeğin hani çok kusanlara korkmayında diyorlar ya yinede sen bilirsin cnm senin o tatlıları sahurdada yer bebişin aç kalmaz o annesi.....

Yoncaxcım onun bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o arkadaşım tabiki tedbirimizi alıcaz sonra Rabbimize tevekkül edicez.Hamilelerin oruç tutmamasına dinimiz izin veriyor ben 3.gün bugün yatarak kalkarak tutmaya çalışıyorum ilk üç ay var olanla besleniyo sonraki aylar sen aç kaldıkça kan şekeri düşüyo diyebiliyorum bebeğin hani çok kusanlara korkmayında diyorlar ya yinede sen bilirsin cnm senin o tatlıları sahurdada yer bebişin aç kalmaz o annesi.....
canım ben aynı şekilde düşünmüyorum,yani bu dünyada rızkı varsa doğar ama ya hastalıklı ya bağışıklık sistemi çökük olarak ve ben böyle bir şeye asla izin vermem.yani herkesin kendi hayat görüşü en iyi beslenilmesi gereken zaman şuan,bebeğimin bağışıklık sistemi temelden iyi olacak ki sonradan kendini toparlayabilsin,ama herkesin görüşüne saygım var tabi ama bana son derece ters canım

keşke evde yedek testim olsaydı ya dışarı çıkmazdım en azından bide sıcağın altında açık ezzane ara ama kafama taktım ben yapıcam buğün testi neyse yavaş yavaş kalkıyım ben bari hoşçakalın kızlar yazarım sizlere ama geç kalabilirim sölim

Haklısında tıbben zaten ilk üç ne yersen ye depolardan besleniyormuş bebek o yüzden diyorum sonraki aylar zaten önemli 4.ay ve sonrası tamamen yediklerine dikkat etmen gerekiyo ben fikrimi belirtim herkes istediğini yapıcak tabii sen tutmazsın o seni ilgilendirir cnm arkadaşım.Beni yalnış anlamanı istemem ben sana karışmıyorum bildiğimi söylemek istedim sadece.

Haklısında tıbben zaten ilk üç ne yersen ye depolardan besleniyormuş bebek o yüzden diyorum sonraki aylar zaten önemli 4.ay ve sonrası tamamen yediklerine dikkat etmen gerekiyo ben fikrimi belirtim herkes istediğini yapıcak tabii sen tutmazsın o seni ilgilendirir cnm arkadaşım.Beni yalnış anlamanı istemem ben sana karışmıyorum bildiğimi söylemek istedim sadece.
anladım canım,tabiki herkesin fikrine saygımız var

Geri