ya çok heyecanlandım bende şimdi ya yarın sabah test yapıcam kesin inşallah bende böyle güzel haberler veririm size canım ya:loco:vahıdem sen hala yapma test bekle yoncax ın bıle çıktı senın kesın çıkar artıkya
ya çok heyecanlandım bende şimdi ya yarın sabah test yapıcam kesin inşallah bende böyle güzel haberler veririm size canım ya:loco:vahıdem sen hala yapma test bekle yoncax ın bıle çıktı senın kesın çıkar artıkya
canım maalesef şu anda işteyim test yapamam ama galiba bende yarın yapıcam ama güzel haber hala regl olmadım![]()
canım maalesef şu anda işteyim test yapamam ama galiba bende yarın yapıcam ama güzel haber hala regl olmadım![]()
Sanırım sizlerden memleketten çok uzakta olmanın tek artısı bu 😕evet canım okudum çok sevındım ınsallah Allah ım ısteyen herkese nasıp eder en kısa zamanda canım
Ya tabiki kısmet!Ama Yoncax'da hakiketen kısmet kısmı dışında bütün enerjisini bu ay herşeyiyle bebişe verdi.
Ben inanıyorum senin de en yakın zamanda olacak.Yeterki pes etme.Esassında ikinizden aynı günlerde bu haberi alacağım diye kendimi çok inandırmıştım ama olmadı 🙁
Herhangi bir sağlık problemi eşlerden ikisinde de yoksa bir siklus boyunca hergün ya da iki günde bir ilişkiye girip hamile kalmamak pek mümkün gelmiyor bana!
Amin canım!O listenin en başında olman dileğiyle...
anladım tatlım olsun bak oda güzel yani bende işte yarın sabah test yaparım yada direk kan testine giderim ama kesin girer yazarım buraya ne olduğunuİnşallah be canım!Olsun yarın yapacağım demen;işe gitmeden sonucu yazarsan benim akşam yatmadan öğrenmem demek.Bak yoncaxınkini siz bir gün sonra öğrendiniz ben aynı günSanırım sizlerden memleketten çok uzakta olmanın tek artısı bu 😕
anladım tatlım olsun bak oda güzel yani bende işte yarın sabah test yaparım yada direk kan testine giderim ama kesin girer yazarım buraya ne olduğunu
ya bilemiyorum ya hala regl olurum korkusu var birazda bende ama bilmiyorum belki test alırsam eve giderken dayanamayıp yapadabilirimVahidem aslında reglinde geçti adört saat idrarını tutsan ve kşam eve giderken bir test alsan artık çıkar seninki gibi geliyor bana.Yarın sabahı beklemene gerek yok ki.