ben doktora gittiğimde 5 haftalık 3 günlüktü canımanladım canım sen ilk doktora gittiğinde kaç haftalıktın?
ben doktora gittiğimde 5 haftalık 3 günlüktü canımanladım canım sen ilk doktora gittiğinde kaç haftalıktın?
yoncacım ya benm profil resmim nediye görünüyo kendi resmimi koydum bi türlü görünmüyo bana
Allahım korusun onu dikkat etmem mi hiç,yavaş yavaş alışcaz artıkokadar korkma bitanem yavaş yavaş sirkele bişey olmaz ama sen artık kendinden önce yavrunu düşünüceksin tamammı bak ben kaybı yaşadım düşünsene bugün öğreniyosun yarın aynı saatte kürtaj masasında oluyosun kendine dikkat et rabbim seni ve meleğini korusun bitanem
anladım canım sağol,evet 3 ay dikkat etmek lazımkasığını hissedecek hareketler yapma cnm mesela uzanmak silkelemek hele hele ev süpürmek bunlarda hep kasıkların gerilir bence dikkat et üç ay tedbiri elden bırakma gerisini allaha bırak sonra ahlasanda vahlasanda olmuyo cnm komşumuz yeni bebğini düşürdü kova kaldırıp balkon yıkarken allah göstermesin çok dikkat et cnm
canım hatalı bişey yaptın heralde resmi koysan hem sen hem biz aynı anda görürdükyoncacım ya benm profil resmim nediye görünüyo kendi resmimi koydum bi türlü görünmüyo bana
ya bende öle yapıyom ama oldu diyo ama ben göremiyorum siz görüyomusunuz bnm resmiya cnm bende değiştirip bebiş resmi koycam ne zamandır uğraşıyorum orda oldu görünüyo ama ekranda görünmüyo profil/resim değiştirden değişiyo
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

ya bende öle yapıyom ama oldu diyo ama ben göremiyorum siz görüyomusunuz bnm resmi