bende kalkıyorum ayşancım görüşürüz canım valla burnum domates gibi kıpkırmızı oldu🙂hapşırık tıksırık yatayım biraz attlım grşz inş.kendine dikkat etevet tatlım rahatla şimdi gözlerini kapat derin derin nefes al...hadi uyu bakalım🙂
bende kalkıyorum ayşancım görüşürüz canım valla burnum domates gibi kıpkırmızı oldu🙂hapşırık tıksırık yatayım biraz attlım grşz inş.kendine dikkat etevet tatlım rahatla şimdi gözlerini kapat derin derin nefes al...hadi uyu bakalım🙂
aaa dikkat et kendine semra ayrıca oruç bu kadar sıkıntı çıkarıyorsa tutma canım benim..Selam arkadaşlar.nasılsınız.ben bugün hiç iyi değilim dün iyiyim iyiyim dedim kendi kendimi nazar ettim galiba🙁böyle giderse orucumu bile bırakıcam.sekreter arkadaşta istifa etmiş akşam.santralde bana kaldı bugün.eve sağ salim düşersem çok sevinicem
nurcum geçmiş olsun senin hastalık ilerliyor galiba dinlen kendine iyi bak.limonla ara nasıl.bak çok iyi geliyor.su katmadan içebilirsen yarım çay bardağı bile olsun hemen farkediyo.yemeklerden sonra iç muhakkak.:laugh:benimde boynumkoptu burnumda akıp duruyo ama kalkamıyom başından ya biri bişi yazarsa cevalamadan kalkmıyım diyom ama yaw ayrılamıyom yaniii![]()
ya sağdan soldan tutarsın dediler.kendimi iyi hissediyorum diye tutuyordum.akşam çok kötü oldum bırakıcam galiba.borç hanemize yazılcak artık.bebişimize bir şey olmasında.sen nasılsınaaa dikkat et kendine semra ayrıca oruç bu kadar sıkıntı çıkarıyorsa tutma canım benim..
iyiyim canım ne olsun yumurtlama haftamdayım kasık ağrılarım ve akıntım var..bunun dışında ramazan davetler falan uğraşıoz işte..hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde şu mübarek günlerde dua et canım başkasının sana yaptığı dua kendi kendine yaptığın duadan daha makbulmuş..ya sağdan soldan tutarsın dediler.kendimi iyi hissediyorum diye tutuyordum.akşam çok kötü oldum bırakıcam galiba.borç hanemize yazılcak artık.bebişimize bir şey olmasında.sen nasılsın
allah sizede göstersin canım.hep aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize.özellik ramazanın bereketiyle rabbim hepinizi güldürür inşallahiyiyim canım ne olsun yumurtlama haftamdayım kasık ağrılarım ve akıntım var..bunun dışında ramazan davetler falan uğraşıoz işte..hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde şu mübarek günlerde dua et canım başkasının sana yaptığı dua kendi kendine yaptığın duadan daha makbulmuş..