Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım 7 ay nedir ki kocaman bir ömür için sabırsızlanıyor insan haklısın ama bence öncelikle bu kadar bu meseleyi kafana takmamakla başla yoksa günler daha zor geçer insanlar artık ne durumlarda bile gebe kalıyorlar senin de meleğin yakında mutlaka gelecek birazcık sabır senelerce olmayanlar var benim etrafımda bebek için aylar yıllar boyunca uğraşıp kendini kasıp bir ev parası harcayıp sonra da aman ya olmuyo diye bırakınca şak diye hamile kalan bir sürü insan var hem de bir değil iki üç tane arka arkaya doğurdular lütfen rahat ol sen kendini sıktıkça zorlaşır tatlım akışına bırak hayatta herşeyi kontrol edemiyoruz (iyi ki)
benim korunmama gelince, zaten polikistik over sorunum var o yüzden doğal korunma oluyodu🙂 bakalım bundan sonra ne olacak hepberaber görücez çok öpüyorum seni tatlım

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
baharr...................................16 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:

kizlar ben regl oldum bu gun zaten biliyordum olucagimi insallah onumuzdeki ay ve bu kezde iki gunde bir deniycem bakalim bu kez tutucakmi ay bune boyle 7 ay oldu basaramadik ne zormus beklemesi bi yandanda seviniyorum reglim gunumde oluyor.

kızlar ben dün idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm dün bu sabahta regl oldum anlamadım gitti.. ama dün çok iş yaptım düşük olabilir mi bilmiyorum.. ama yerleşme kanaması değil eminim..çünkü parçalı kan pıhtısı geldi hayırlısı olsun ne diyelim

kızlar ben dün idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm dün bu sabahta regl oldum anlamadım gitti.. ama dün çok iş yaptım düşük olabilir mi bilmiyorum.. ama yerleşme kanaması değil eminim..çünkü parçalı kan pıhtısı geldi hayırlısı olsun ne diyelim

aaaaaaaaa çok şaşırdım cnm çizgi silikmiydi önce onu sorayım bide benim annem bütün gebeliklerinde 3 ay adet oldum cnm başına gelmiş olabilir sakın ilaç kullanma ve bence dr a git son olarakta iki ay ben kimyasal gebelik yaşadım bebek oluştu ama rahime tutunamadı hcg 90 felan çıktı dr bekleyelim dedi 2 gün sonra gel dedi gitmeden adet oldum malesef ben yerinde duramayan biriyim hiperaktivite var onada bağladım şimdi son günlerimde dinlenmeye çalışıyorum yani seninde olabilir cnm ya...

Senin için girip bakıyorum kaç gündür meraklandım, üstüne görüyor olabilirsin canım benim teyzem bebek 4 aylık oluncaya kadar anlamadan 4 gebelik yaşadı, böyle şeylerde oluyor, sen bir doktora git canım riske atma sakın..

kızlar doktorum farlutal die bi ilaç verdi bu ilaç bitince adet olacağım ve ona göre tahlillerim yapılacak..adetim düzenli ama neden bu ilacı verdi anlamadım kendi takibine göre adetimi ayarladı sanırım..işin özeti beni listeden silin bu ayda pas🙂

Geri