Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba, bayramınız kutlu olsun...anladığım kadarıyla bayram süresince tenha olacak burası...normal tabi,herkesin işi , gücü var...zuzucum hemen doktora git cnm,inş üstüne görüyorsundur...hazalcım seni çok iyi anlıyorum, ben de bu ay adet olursam çok üzüleceğim.ümitlenmeyeceğim diyor insan ama kalpten diyemedim bu ay,ümitlendim açıkçası...ama bi yanım da bu ay da umutsuz...bakalım hayırlısı,inş hamiş olurum,son on güne doğru geri sayıma başladım,hafif adet ağrıları var ama çok hafif,benim böyle önceden olabiliyor bazen...inş diğer kızlardan güzel haberler alırız...

Reglin 2 gün sürüyor sanırım Hazal bu normalmiymiş hiç bir dr danıştın mı...
canim aslinda benim adetim 2 gun deyil 3 gun 4 gunde bir iki damla ama bazen esim 3 gun bitti diye beraber oluyor zorla eee haliyle oda 3 gun bitiyor zaten bende ria varken adetim 5 6 gun oluyor ama riayi aldirinca cok az oluyor bide benimki cok azgin kuduruk sey tabi bu aralar bende istemiyo deyilim yani hani bebis gelse kendimi kasicam da oda yok bu ayda cok uzuldum canim ya tam 3 ayin 27 sinde riayi aldirmistim ve 7 aydir yokkkkkkkkkkk ne zaman gelic benim melegim.

kızlar merhaba, bayramınız kutlu olsun...anladığım kadarıyla bayram süresince tenha olacak burası...normal tabi,herkesin işi , gücü var...zuzucum hemen doktora git cnm,inş üstüne görüyorsundur...hazalcım seni çok iyi anlıyorum, ben de bu ay adet olursam çok üzüleceğim.ümitlenmeyeceğim diyor insan ama kalpten diyemedim bu ay,ümitlendim açıkçası...ama bi yanım da bu ay da umutsuz...bakalım hayırlısı,inş hamiş olurum,son on güne doğru geri sayıma başladım,hafif adet ağrıları var ama çok hafif,benim böyle önceden olabiliyor bazen...inş diğer kızlardan güzel haberler alırız...
evet canim ya uzulmemek elde deyil ben simdiye kadar hic uzulmedim ama bu ay cok uzuldum canim ya sen kac aydir bebis bekliyosun tatlim.

kızlar doktorum farlutal die bi ilaç verdi bu ilaç bitince adet olacağım ve ona göre tahlillerim yapılacak..adetim düzenli ama neden bu ilacı verdi anlamadım kendi takibine göre adetimi ayarladı sanırım..işin özeti beni listeden silin bu ayda pas🙂
canim o ilac ne ise yariyormus peki allahim insallah tez zamanda sifani versinde bebisine kavus canim gercekten beklemek cok zor allahim bu guzel mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bizlere bebek ver yarabbim ya erhamerrahim ya erhamerrahim yaerhamerrahim aminnnnnnnn

kızlar ben dün idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm dün bu sabahta regl oldum anlamadım gitti.. ama dün çok iş yaptım düşük olabilir mi bilmiyorum.. ama yerleşme kanaması değil eminim..çünkü parçalı kan pıhtısı geldi hayırlısı olsun ne diyelim
canim normal reglmi bi dr ye falan gitsen belki ustune goruyordursun testi tekrarla bi canim ya bozma morelini.

Hazalcım benim de dördüncü ayım sayılır ama yumurtalık dönemini eğerlendirebildiğim ikinci ay,biz sizin gibi sıkı çalışmıyoruz,aslında sürecin uzaması da normal,ama sen gel bana sor.benim eşim de seninkinin tersine bu konuyu hiç kafaya takmıyor,bebiş istiyor ama benim gibi stres yapmıyor,yumurtlama günlerini önemsememesi yüzünden o dönemde hep kriz yaşıyoruz,işi de çok stresli,yoğun açıkçası bu kadar sıkı çalışacak vakti de yok,ortada bebiş olunca da normalde problem olmayan bu durum problem oluyor.işte bu krizlerin yaşanmaması için biran önce bebişimin gelmesini istiyorum artık çok istiyorum cnm ya,biliyorum herkes istiyor ...allah hepimize versin,bi de çevremdekileri görünce dayanamıyorum...

Geri