Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

[ı]ebossss canım tebrık ederım çok sevındım allah ım saglıklı olarak kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah darısı bızım basımıza[/ı]
amin canım inşallah sizlerde bir an önce hamiş kalırsınız...
Hala inanamıyorum....doktora gidene kadarda inanamıcam sanırım....ama sabahki testte çok belirgin iki çizgi çıktı

ya canım inan ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam gerekir konusunda bana yardımcı olun

cnm bence hemen git dr ayaptır test pozitif ama gebeliğin sağlıklı olup olmadığını görmeleri gerekiyo yani bence hemen git cnm yada ara dr unu sor allah göstermesin ama bu sitede dış gebelik yaşayan arkadaşlarımızda var amacım seni korkutmak değil lütfen gecikmeden git cnm

altın kolyen varsa onunla yap cnm şirine göbekten yapmak daha iyi demişti sanırım göğinin üstüne getir elinle sabitleştir cnm sonra bırak düz giderse erkek yuvarlaksa kız sonra dur birdaha aynı işlemi yap taki yüzük durana kadar ben hiç durmıcak sandım çünki tam 4 çocuk diyo erkek-kız-erkek-kız ve ben hep 4 erkek çocuk istemişimdir cnm 🙂

bakalım onuda denerim canım evde.ne mutlu inşallah isteğin tüm dileklerin kabul olur gerçekleşir hayatımmm

Geri