Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben adetimin 4. günü günde 2 kez klomene başladım doktor 14. günü kontrole çağırdı 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi çok muhteşem dedi doktor ogün çatlatma iğnesi vuruldum iki gün karnım açayip ağrıdı iyneyi vurulduğum gün ve ertesi gün eşinle beraber ol dedi işte böyle canım inşallah sande dedaviya cevap verirsin buay hayırlı haberlerini duyacaz inşallah canım
canısı bitanem yaa kaç ay bekledin yani nekadr zaman sonra bu tedavye başlanıyo benimde 6.ayım ama daha erken mi aacaba bbenim yumurta takibi yapılcak oluşuyomu çatlıyomu falan die

bende çok tez canlıyım hiperaktivite var bende pc nin başında bile aturamam herşey kablosuzdur gezerim hep ama iş bebeiş olunca aoturcaz ne yapalım cnm hadi sen gitte dr a sonucu yaz hemen bize bekliyoruzzz cnmm
haklısın canım doktoru arıcam ama öğle tatilini bekliyorum ...sanırım bi kaç gün içinde giderim sizleri elbette haberdar ederim .....

canım bendeki en belirgin şey ateşimin yüksek olması ve halsizlik haliydi,ama erken hissediliyor,bana kimse inanmamıstı ama ben üstünede kalmıs olabılırım dıyorum ama bılmıyorum canımcım ya,artı ben regli olmadan önce göğüslerim şişerdi ve ağrırdı,reglime 16 gün vardı halan gögüs ağrım gecmemişti ve arabada eşimle işe giderken arabayı yavaş sür dıye yalvarıyodum çünkü okadar hassaslaşmıstıkı göğüslerim o agrıdan hıssetmıstım ben hamıleyım kesın demıstım ve cıktı yanee,sende cok kafana takma hepınızın bebeşi olacak kimi bugun kimi yarın ama elbet gözlerini dünyay acacak,önemli olan kendıne stres yapmaman ve rahat olman canımcım

cnm ya ben belki arkadaşların arasında en sakin olanıyım yani kaptırmuyorum kolay kolay adet oluncada öle yıkılma felan yok zaten birde kaybım varya diyorum hep bu sefer geç olsunda benim olsun ama inan vicudum yaşıyo cnm buda elimde değill

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
duygum_06........................24 Eylül haydi duygummm güzel haber ver bize
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

bitanem yaa aynı şeyle iki aydır acayip yoğun şekilde bende de oluyo ya diyorum psikolojiktir ama bazı ağrılar ne biliim psikolojik olması imkansızz.hele o batmalar annlatamayacağım kadar fazlaydı ağrı değil batma ve gerilme.bilemiyorum canım ama bende özlellikle asğustos ayında çok şey yaşadım baş dönmesi bile oldu hayatımda ilk kez.bu gün doktora gidiyorum canım tahlil sonuçlarımı bide kendi doktoruma göstericem tekrardan muayene olucam ve yumurta takibi olcak inş.dua edin bana Rabbim bizlerede hayırlı vakitte nasip etsin meleklerimizi canım benim

evt cnm en iyi sen anlarsın insan takmasada vicudu yaşayınca hep acabaya düşüyor zor bişey ben belirti hissetmeyen arkadaşları okuyunca ne güzel diyorum en azından hamile olduklarında hemen anlıyacaklar ben artık gözümle görene kadar inanmam çünki olabilecek her belirti oluyo allahtan adetten sonra kötü olmuyorum alıştım sanırım bu ay6. ayım bitiyo öbür bebeğimin üstünden tam bir sene geçti nasip artık cnm ya
inşallah senin sonuçlarında iyiy çıkar hemen yaz oldumu dr dan sonra cnm

canlarım ben yine çıkmak zorundayım heyecandan işleri yanlış yapmaya başladım kendimi biraz toparlayım elimdeki işi bitirmem gerek bir kaç saate kadar tekrar açmaya çalışırım.

canım benim hoşbulduk sende hoşgeldin yokluğun fatrediliyo canım inan.özlettin valla kendini.neolsun tatlım şükür iiyim.sen nasılsın asıl tatilin yine temizlikle geçmiş okudum ama birazda dinlenmişsindir umarım canım hayırlısıyla bebişlerimizde gelseler daha da hoş olcaka ama var bi vakti bekletiyolar birazcık bizi sağlık olsunda beklemekte güzel🙂

hoşbulduk canım benim bir geldim pir geldim valla evde yoruldum tabi dinlendim de ama çoğu yorgunluk🙂ee iş geldim dünyalar birikmiş dün işin içinden çıkamadım bugün yine aynı aradabir cee yapıp giricem heralde yine..ah ah bide beişler gelirse çok güzel olucak ama bakalım en zamn kapımızı çalıcaklar

evt cnm en iyi sen anlarsın insan takmasada vicudu yaşayınca hep acabaya düşüyor zor bişey ben belirti hissetmeyen arkadaşları okuyunca ne güzel diyorum en azından hamile olduklarında hemen anlıyacaklar ben artık gözümle görene kadar inanmam çünki olabilecek her belirti oluyo allahtan adetten sonra kötü olmuyorum alıştım sanırım bu ay6. ayım bitiyo öbür bebeğimin üstünden tam bir sene geçti nasip artık cnm ya
inşallah senin sonuçlarında iyiy çıkar hemen yaz oldumu dr dan sonra cnm
bende adet olunca acayip gerilmiyorum çünkü bi vakti saati var ama şu belirtileri yaşamak istemiyorum eğer hamiş değşilsem.eşimde canım yaa öyle bi hevesleniyoki bundan sonra ona hiç yansıtmıcam testte çift çizgiyi görene kadar benimde cnm bu ay 6.adeneme olcak inşallah 6.ay denemesi bizim ayımız olur ve hamile olduğumuzu öğreniriz🙂randevum 4te tatlıım akşam geldiğimde yazarım inşallah dualrını eksik etme inan sizde benim dualarımdasınız Rabbim kabul eylesin

Geri