Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana da günaydın canım yeni annemiz nasılsın bakalım.iilk birkaç gün şaka gibi geliyor insana inanamıyor bir türlü.mide bulantıların halsizliklerin başlayınca anlıyorsun içindeki canı.ALLAHIM herkese bu duyguyu taddırsın.hep dua ediyorum arkadaşlara
hala sanki adet olucakmışım gibi batmalar oluyor..bulantım şu an yok ne zaman başlar bilmiyorumda....inanması gerçekten güç bide bu ay gerçekten hiç düşünmemiştim ama kısmet işte...dediğin gibi allah herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu

canım sana birşey danışmak istiyorum sende geçen ay hamiş kaldın kaç haftalıkken kalp atışları belli oldu ..bana altı haftalıkken doktora git dediler.şuan son sat tarihine göre 4 hafta 6 günlük..ne yapmalıyım
ben 5 haftalık gitmiştim doktora kesesini görmeye.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti.6 haftayı geçmesi lazım galiba.tam hangi aralık bilemicemde 7 haftalık olunca kesin duyulor işte

yoncayaaa okuyabilcekmisin bilmem ama çok özledikkkkk seni inşallah şifa bulursun geçicek cnm bir tamamlada 3. ayını inşallah bol bol vakit geçireceğiz o zaman tatlım dikkat et kendine
canım benim bende çok özledim sizleri ama malum işte🙁inşallah 3.ayımı iple çekiyorum,geçer diyorlar ama inşallah öyle olur.inşallah iyi olurumda bol bol dertleşiriz yine🙂

hala sanki adet olucakmışım gibi batmalar oluyor..bulantım şu an yok ne zaman başlar bilmiyorumda....inanması gerçekten güç bide bu ay gerçekten hiç düşünmemiştim ama kısmet işte...dediğin gibi allah herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu
batmalar olcak daha bir hafta felan benim çok bir ağrım olmamıştı hafif hafif batmalar oluyordu.bulantılarında eli kulağındadır ben erken başladı benim diye düşünüyordum.ama normalmış 5. hafta başlarmış 3 ay devam.duaların herkese dua et.kimin duasının ne zaman kabul olcağı belli olmaz

batmalar olcak daha bir hafta felan benim çok bir ağrım olmamıştı hafif hafif batmalar oluyordu.bulantılarında eli kulağındadır ben erken başladı benim diye düşünüyordum.ama normalmış 5. hafta başlarmış 3 ay devam.duaların herkese dua et.kimin duasının ne zaman kabul olcağı belli olmaz
canım ben sizlerle tanışdığım dan beri hem kendim hem sizler için hep dua ettim...allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.....tüm arkadaşlar için duamı eksik etmiyorum....
sadece hamiş olmak isteyenlere değil hamiş arkadaşlarada dua ediyorum.allahım kabul eder inşallah

Geri