güle güle canımm ii gecelerrkızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere ıyı geceler hepınıze
güle güle canımm ii gecelerrkızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere ıyı geceler hepınıze
Ben de çıkıyorum kızlar kendinize ii bakın hayırlı akşamlar.Haberdar ederim ben sizi olumlu veya olumsuzz merak etmeyin🙂
ii geceler kızlarr bende kaçıyım bariii hadi yarın grşz inşşcanlarım bende kaçıyorumm
görüşürüz sonra öptüm hepiniziii
ii geceler cnm hoşgeldin evt tatlım yaa saatler çok fark ediyo sen geliyosun biz gidiyoruz biz burdayken sen yoksun ama olsun kalpler birrselam kizlar nasilsiniz .sonunda karsilasabildik .bu saat farki beni olduruyor
hosbulduk canim .benim belirtiler 3 gundur kayboldu .3 gun sonrada regl gunum bakalim ne olucak .bu ay bayada umitliyim ama belirtiler kaybolunca acaba demeye basladim kismet artikii geceler cnm hoşgeldin evt tatlım yaa saatler çok fark ediyo sen geliyosun biz gidiyoruz biz burdayken sen yoksun ama olsun kalpler birr
mrs regl gunumuza ayni zamanda senin belirtiler devam ediyomu
canım benim merhaba nasılsın regl olmuşsunn seni teselli edebilmem için ne yapmam gerektiğini dair bilmiyorum fakat üzülme bugün kızlarlada konuştuk gerçekten her ay alıştık artık bi hüsrana uğruyoruz belki ama olsun bence bekelemeye değicek bukadar çabalarımız boşa değil ben inanıyorum ki herkes birgün meleğine kavuşucak.
inşallah birgün herkes canım, öpüyorum...