fatoscum hadı hayırlısı inş gelecek bu ay melegın tatlım
sağol canım benim inşallah gelir meleğimmm sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamişlik?
fatoscum hadı hayırlısı inş gelecek bu ay melegın tatlım
Toprim yaa sendemi adet oldun😕 bnede senden umutluydum amma😕,neyse sağlık olsun,sende bir görün doktoruna,samsunda merkezde oturuyorsan sana dr.tavsiye edebilirim canım eğer sabit bir dr.yoksafatoşcumm cnm inşallah emeğinin karşılığını alırsın bu ay bende gidicem dr bir adetim gelsinde bende yaptırıcam çatlatma cnm inşallah sendende alırız güzel haberler bu arada selzehh nerelere kayboldu cnm haberin varmıı
canım ben adetimin geçmesini bekledim ama 12 13 günde belli oluyor galiba
iyi dıyelım yatıyorum devmlı belımden dolayı bulantım felan azaldı cnm sana soracagız artık nasıl gıdıyo hamıslık dıyesağol canım benim inşallah gelir meleğimmm sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamişlik?
valla şuan dr.bişey demedi yani para işini hiç söylemedi bizde şaşkınlıktan sormadık anlıcağın ama öğrendiğimde yazarım tekrar canım inan bişey bilmiyorum ssk.ödemez mi ki acaba?iğnem mesela raporla çıkartıldı ssk ödeme yapıyomuş 85 falan dı ama daha almadım ablamlar ecz.cı onlara verdim akşama getiricekler eve soğuk yerde saklanması lazımmış çünkü yanıma getiremedim
canım herzaman yanındayımanladım canımmm zaten benimde regl tarihim 15 ekim desek yine o tarihleri beklemiş olucam inş.gelmez bu ay reglim canım çok sağoll yardımların için
amin canım hoşbuldum çalışmalar için reglimin bitmesini bekliyorum 🙂 3 haftada o kadar çok sayfa birikmişki okuyamadım kim ne halde bilmiyorum canım dualarım seninle inşallah müjdeli haberi vericeksin bize inancını kaybetme sürekli olumlu düşün aşılamadan sonrada hareketlerine ve kendine dikkat et bitanem