ya ben vahideciğime çok sevindim,bitanem ya ,geçen ay hatırlıyorum da regli olunca nasıl hayal kırıklığı yaşamıştı,bu ay adını listeye bile yazmamıştı,işte düşünmeyince daha iyi oluyor....ne güzel oldu işte,artık hamiş🙂
ne bileyim tatlım ya heralde hayal kırıklıklarından boşuna ümitlerden yoruldum artık.reglimin gelmemesini beklemektense reglimin gelmesini beklemek benim için daha iyi gelmezse seinirim gelrisede zaten bekliyo olurum.belkıde gelmez reglın canım öyle düşünme hemen bakalım🙂
cevap yazdığım sayfada bi tarafda büyük diye bi şey var oraya tıklayınca sayılar var orada boyutunu ayarlıyosun tam sol tarafındada boya paleti resmi var prdanda renk ayarlanıyo canım.inşallah canım ya kız dur daha bi gün bile geçmedi ben bugün olurum zaten yarın sabaha kalmam.
inşallah tatlım merak etme öyle hiç olucammı olmuyucammı telaşım yok dün biraz endişelyidm ama bu gün çok rahatım olursam olurum olmazsam olmam ohh bee negüzel miş böyle gamsızlık.niye bu zamana kadar telaş ettiysem sanki.hepimizin yakın meleğinin gelmesi koca ömür geçiyo bitiyoda ne zaman geçti anlamadım diyorlar bekliyicemiz şurda neki koca ömre kıyas edince.hayırlı sağlıklı olsunlar daha ne istenirki.yok yok bence hamişsin sen , ay boşuna ümitlendirmekde istemem canım benim ,hayırlısı olsun tatlım ya..
inşallah tatlım merak etme öyle hiç olucammı olmuyucammı telaşım yok dün biraz endişelyidm ama bu gün çok rahatım olursam olurum olmazsam olmam ohh bee negüzel miş böyle gamsızlık.niye bu zamana kadar telaş ettiysem sanki.hepimizin yakın meleğinin gelmesi koca ömür geçiyo bitiyoda ne zaman geçti anlamadım diyorlar bekliyicemiz şurda neki koca ömre kıyas edince.hayırlı sağlıklı olsunlar daha ne istenirki.
o senin elinde tatlım ya bende başta etkileniyodum hatta başta bende yazdırmadım bu ay mı geçen aymı hatırlamıyorumda sonradan yazdırdım sanırım burda olmakla listede ismin olmasıyla alakası yok ben şu an öyle rahatımki anlatamam ne kadar doğal bi şey regl olucam ve yeni tarihimi söylicem alt listeye giricem sonra yine yukarı bu kadar basit.aynı hayat gibi içte inişli çıkışlı:laugh:iniyon çıkıyon iniyon çıkıyonya ben vahideciğime çok sevindim,bitanem ya ,geçen ay hatırlıyorum da regli olunca nasıl hayal kırıklığı yaşamıştı,bu ay adını listeye bile yazmamıştı,işte düşünmeyince daha iyi oluyor....ne güzel oldu işte,artık hamiş🙂
ela pankart açtırdım dün senin için taksim meydanında ahanda resmini çektim hadi bakalım bekliyoruz test yapmanı yoksa pretestolara devam.